Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Fosta soţie a lui Jeff Bezos a făcut donații de peste 1,7 miliarde de dolari

MacKenzie Scott, fosta soţie a antreprenorului Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, a devenit miliardară în urma divorțului, dar a anunțat că intenționează să doneze jumătate din avere.  
 aboneaza-te
dolari

Aceasta a anunţat, de asemenea, că şi-a schimbat numele de familie în Scott după divorţul de Jeff Bezos, finalizat în iulie anul trecut, relatează Agerpres.

Averea lui MacKenzie Scott este estimată la câteva miliarde de dolari. Ea a anunţat că păstrează 25% din acţiunile pe care cuplul le deţinea în grupul Amazon.

“În mintea mea nu există niciun dubiu că averea personală a oricui este un produs al unui efort colectiv şi al structurilor sociale care reprezintă oportunităţi pentru unii oameni şi obstacole pentru numeroşi alţii”, a scris MacKenzie Scott într-o postare pe blogul său.

Ea s-a angajat să doneze jumătate din averea sa ca parte a iniţiativei filantropice Giving Pledge, lansată de Warren Buffett şi Bill Gates. De asemenea, a afirmat că a făcut donaţii către peste 100 de organizaţii care susţin cauze precum egalitatea rasială, drepturile minorităţilor sexuale, egalitatea de gen, sănătatea publică şi schimbările climatice. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii