Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

A fost finalizată amenajarea Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului ROL2 din Otopeni

Florentina Ioniţă Radu, comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr Carol Davila”, a anunţat că s-a finalizat amenajarea Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului ROL2 din Otopeni, care are 24 de paturi, informează Agerpres.
 aboneaza-te
spitalul otopeni

Florentina Ioniţă Radu: „S-a terminat amenajarea spaţiului şi am putut face şi dotarea. Cele 24 de paturi sunt de Terapie intensivă speciale. De asemenea, sunt şi ventilatoarele aduse, sunt şi injectomatele. S-a reuşit tragerea gazelor medicinale în aceste rezerve care nu aveau această destinaţie. A fost un efort deosebit din partea Institutului ‘Ana Aslan’ şi în special a doamnei manager, pe care o felicit pentru ceea ce a reuşit să facă. De asemenea, a fost un efort şi din partea Spitalului Militar Central că s-a reuşit achiziţionarea acestor paturi, device-uri specifice pentru Terapie intensivă, care permit ca pentru pacienţii care vor fi internaţi aici să se asigure un act medical de înaltă calitate”, conform Agerpres.

Florentina Ioniţă Radu a amintit că la Spitalul ROL2, unde în fiecare salon există un aparat special pentru sterilizarea şi purificarea aerului, vor fi trataţi şi bolnavi grav de COVID-19.

Spitalul Militar ROL2 funcţionează ca un spital mic care are trei secţii, dar ca logistică, ca infrastructură este structurat pe logistica Spitalului Militar Central. Vor exista două staţii centrale de monitorizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii