Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

A fost arestat al patrulea suspect în atacul terorist de la Bercelona

Poliţia a anunţat vineri că a arestat o a patra persoană în legătură cu atentatele de joi de la Barcelona şi Cambrils, soldate cu cel puţin 14 morţi. Organele de anchetă au făcut acest anunţ pe Twitter, fără să ofere alte precizări.
barcelona-attack

Bilanţul atentatelor de joi, de la Barcelona şi Cambrils, a crescut la 14 morţi.

Serviciile de urgenţă au anunţat pe Twitter că o femeie care era în stare critică după atentatul de la Cambrils a decedat. Până acum nu se cunoaşte naţionalitatea victimei, prima care şi-a pierdut viaţa după atacul din staţiunea balneară Cambrils.

Cetăţeni din 24 de ţări se numără printre cei 14 morţi şi peste 100 de răniţi din atacul de pe principala arteră pietonală din Barcelona, Las Ramblas. Printre răniţi, dintre care opt sunt în stare foarte gravă, se află şi trei români.

Vineri, mii de oameni s-au strâns la locul atacului, pentru a le aduce un omagiu victimelor. Cetățenii au depus flori, lumânări şi mesaje la locul atacului.

În Spania a fost ţinut un moment de reculegere la ora locală 12.00 (13.00 ora României). Premierul spaniol Mariano Rajoy, regele Felipe al VI-lea, şi întreaga conducere a Spaniei, au asistat la ceremonie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii