FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners a derulat în 2016 două proiecte de birouri cu o valoare cumulată de piață de 100 de milioane de euro: Ștefan cel Mare, clădire boutique poziționată central (19,5 milioane de euro) și The Bridge, parc de afaceri poziționat în zona pasajului Basarab (80,5 milioane de euro).

Ordonanța 13 afectează mediul de afaceri

”2016 a fost un an foarte bun pentru noi, am finalizat prima clădire sub brandul propriu: proiectul Ștefan cel Mare, închiriat în proporție de 100%, și am demarat lucrările pentru parcul de afaceri The Bridge, pentru care am semnat cea mai mare tranzacție din piața de birouri a anului trecut cu BCR, 18.000 mp”, a declarat Geo Mărgescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

Immofinanz: schimbări în office și retail

Lucrările de construcție la The Bridge sunt în grafic, în acest moment fiind ridicate opt niveluri din totalul de 13 (2S+P+10). Păstrând valorile ecologice ale grupului Forte, proiectul The Bridge urmează să fie și el certificat drept ”clădire verde”. Finalizarea primei faze este prevăzută pentru toamna acestui an.

”Planurile pentru 2017 includ livrarea primei faze a parcului de afaceri The Bridge, precum și începerea lucrărilor la faza a doua, un proiect de 20.000 mp, pentru care s-au obținut avizele necesare, urmând să primim în scurt timp autorizația de construcție ”, a mai spus Geo Mărgescu.