Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Ford și-a îmbunătățit estimările privind profitul pe 2021

Constructorul a îmbunătăţit estimările după ce a raportat rezultate trimestriale peste aşteptări în trimestrul doi din 2021.
Ford

Deşi deficitul global de semiconductori a afectat cota de piaţă a Ford în America de Nord, Europa şi China, preţurile mai ridicate la modelele mai profitabile, cum ar fi camionetele mari şi SUV-urile, au sprijinit creşterea veniturilor şi a profitului în America de Nord, cea mai mare piaţă a companiei, scrie Reuters.

Ford a revizuit în creşterea estimarea privind profitul operaţional din acest an cu aproximativ 3,5 miliarde de dolari, până la 9 – 10 miliarde de dolari. De asemenea, fluxul de numerar ajustat în 2021 ar urma să ajungă la 4-5 miliarde de dolari.

În trimestrul doi din 2021 profitul operaţional s-a situat la 1,1 miliarde de dolari, în timp ce profitul net a scăzut la 561 milioane de dolari, de la 1,17 miliarde de dolari în trimestrul doi din 2020. Veniturile au urcat la 26,8 miliarde de dolari, de la 19,4 miliarde de dolari. Rezultatele financiare sunt peste estimările analiştilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii