Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Ford a reluat programul normal de lucru și a anunțat investiții de 30 de milioane de euro

Ford România a reluat programul normal de lucru începând cu 20 iulie, angajații fabricii de la Craiova lucrând în trei schimburi cu un volum de producţie similar cu cel înregistrat înainte de pandemie.  
 aboneaza-te
Ford

De asemenea, Ford România a anunțat că a demarat o investiţie suplimentară de 30 de milioane de dolari, pentru instalarea unei linii moderne de presaj. Aceasta are o suprafaţă de 1.900 mp şi va permite fabricii să producă la nivel local o gamă mai largă de componente, care, în acest moment, sunt aduse de la alte fabrici Ford din Europa, informează Agerpres.

“Deşi situaţia continuă să fie volatilă, revenirea la trei schimburi de lucru este un semn că pieţele europene au început să se redreseze. Este important ca oamenii să continue să se comporte responsabil şi să respecte toate măsurile de securitate şi sănătate impuse de către guvernele naţionale şi de către companii. Acesta este un factor important pentru menţinerea activităţii noastre şi a industriei auto în această perioadă dificilă”, a afirmat preşedintele Ford România.

Ford România are în prezent aproximativ 6.000 de angajaţi, atât la fabrica de producţie vehicule, cât şi la fabrica de producţie motoare, care lucrează în acest moment în două şi trei schimburi. Investiția în uzina de ultimă generaţie de la Craiova este de 1,5 miliarde de euro.

 

Pe perioada stării de urgenţă, Ford Craiova a produs peste 50.000 de viziere, donând jumătate dintre acestea către peste 40 de instituţii locale din Craiova şi din judeţul Dolj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii