Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Ford Motor a raportat un profit net de 2,4 de miliarde de dolari în trimestrul al treilea

Ford Motor a obţinut un profit trimestrial peste aşteptări în trimestrul al treilea, susţinut de cererea puternică de vehicule pickup şi SUV-uri, şi şi-a revizuit estimarea de la pierdere anuală la profit înainte de taxe, informaţii care au dus la creşterea acţiunilor grupului cu aproape 6% după închiderea bursei din New York, informează News.ro, conform Reuters.
ford romania

Ford a raportat un profit net de 2,4 de miliarde de dolari în trimestrul al treilea, respectiv de 60 de cenţi pe acţiune, comparativ cu un câştig de 400 de milioane de dolari, sau de 11 cenţi pe acţiune, în urmă cu un an, notează News.ro.

Excluzând elementele excepţionale, profitul Ford este de 3,6 miliarde de dolari, respectiv de 65 de cenţi pe acţiune, depăşind profitul de 19 cenţi pe acţiune anticipat de analiştii intervievaţi de firma Refinitiv.

Compania a anunţat că pentru trimestrul patru anticipează un profit înainte de dobânzi şi taxe (EBIT) peste aşteptări, cuprins între zero şi o pierdere de 500 de milioane de dolari, precum şi un profit EBIT ajustat pozitiv, în anul 2020.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii