Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Ford livrează 50 de automobile Ford Transit pentru Poliția de Frontieră

Ford România, prin intermediul dealerului său Ţiriac Auto, are în curs de livrare 50 de unităţi Transit AWD către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră din România, informează AGERPRES.
ford romania

Vineri, în cadrul unui eveniment special găzduit la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti de către Excelenţa Sa, Adrian Zuckerman, şi în prezenţa premierului României, Ludovic Orban, au fost prezentate trei unităţi ARTEMIS-RO pe bază de Ford Transit din lotul în curs de livrare către Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, parte a unui proiect complex care a început în urmă cu aproape doi ani, notează Agerpres.

Proiectul este rezultatul unei colaborări strânse între inginerii Ford care au lucrat la adaptarea modelului, dealerul Ford-Transit Center Ţiriac Auto şi compania Pro Optica pentru integrarea modelului Ford Transit în structura complexă a proiectului pentru Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Produsul a parcurs toate verificările de pre-recepţie şi până astăzi au fost recepţionate un număr de 16 produse, care au intrat deja în serviciu/misiune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii