Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

#ForbesRealEstate: Weekly Briefing, 25 iulie

AFI Europe a semnat o scrisoare de intenție neangajantă pentru achiziția portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle, cu o suprafață totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătrați, potrvit reprezentanților companiei.

AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizează portofoliul de clădiri de birouri Clasa A, cu o valoare totală de aproximativ 310 milioane de euro.

_______________________________________________________________________

London Partners, dezvoltatorul imobiliar al proiectelor Soho Unirii şi Belvedere, a cumpărat un teren de 28.700 mp în zona Expoziţiei din Capitală, pe care vrea să dezvolte un proiect mixt, valoarea tranzacţiei fiind de peste 15 milioane euro, relatează ZF.

_______________________________________________________________________

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru birourile The Office din Cluj-Napoca, preluate recent de către Dedeman.

Complexul de birouri The Office este localizat în centrul orașului Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dinamice orașe regionale din țară. Cele trei faze ale proiectului au fost finalizate în 2017, iar în decursul acestui an au fost achiziționate de către Dedeman, lanțul românesc de magazine de bricolaj care în 2018 a marcat intrarea pe piața imobiliară prin achiziția proiectului de birouri The Bridge din București. Suprafața închiriabilă The Office de aproape 64.000 mp este ocupată în totalitate de firme din industria IT&C sau servicii.

_______________________________________________________________________

Holcim România și Oresa au semnat contractul pentru achiziția a 100% din acțiunile Somaco Grup Prefabricate. Achiziția este supusă aprobărilor din partea autorității de concurență din România.

Astfel, Holcim România, parte a grupului LafargeHolcim, intenționează să își diversifice portofoliul de materiale de construcții prin achiziția Somaco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața autohtonă, specializat în prefabricate din beton și BCA (beton celular autoclavizat).

_______________________________________________________________________

Grupul feroviar Grampet, deținut de oamenii de afaceri Gruia Stoica și Vasile Didilă, pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu cinci blocuri de 5 și 6 etaje lângă complexul Sere Pipera, potrivit documentației depuse la primărie în vederea obținerii Planului Urbanistic Zonal, relatează Profit.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii