FacebookTwitterLinkedIn

“Smartphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil exclusiv în reţeaua noastră de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote România.  

Odată ce Smartphone-urile au câştigat teren în România și cei de la Breeze Mobile au realizat un grafic despre obiceiurile românilor de utilizare a Smartphone-urilor.

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540×960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD, având posibilitatea să surprindă orice moment special, precum şi să vizioneze videoclipurile sau filmele preferate din mers. Pentru a completa această experienţă, terminalul are Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru o utilizare foarte rapidă.

Totuși, noul studiu Ernst & Young -The Mobile Maze arată că, astăzi, consumatorii sunt copleşiţi de noile servicii de internet pentru mobil şi de formula tot mai complexă a abonamentelor pentru pachetele de date.

ZTE Grand X In permite viteze de download până la 21.6 Mbps în HSDPA şi de până la 5.76Mbps în HSUPA. Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XL+. Pentru doar 31 de euro/lună, clienţii au la dispoziţie 300 de minute naţionale/internaţionale Zona 1, 2.000 de minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil şi fără conectare, la 999 lei (TVA inclus).