Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Te uiți la filmele de pe iPhone direct pe monitor – AOC prezintă modelul LED de 23”

e2343Fi_side_to_left_DJ.jpg
Pentru utilizatorii de iPhone 4/4s și iPod, AOC prezintă modelul LED de 23”, E2343Fi, special conceput pentru a reda imagini, clipuri audio și clipuri video stocate pe iDevice direct pe ecranul de dimensiuni mari al monitorului. În același timp, design-ul minimalist, ultra slim al modelului îl completează perfect pe cel al dispozitivelor Apple.

Datorită tehnologiei patentate plug-and-play proprietară AOC, aceștia trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la stația de andocare integrată în baza monitorului și să deschidă fișierul ales. Fișierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine și sunet de înaltă calitate fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.

Pe lângă stația de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS de înaltă calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât și melodii, într-un mod natural și realist. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.

Spre deosebire de stațiile de andocare convenționale, cea dispoibilă pe modelul E2343Fi oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPhone sau iPod, chiar și în timp ce acesta redă conținut media, economisind timp, dar și spațiu prețios pe birou, prin eliminarea nevoii de cabluri adiționale.

Monitorul AOC oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărți ecranul în patru spații de lucru independente, cu ajutorul tehnologiei Screen+. Astfel, în timp ce utilizatorii vizualizează un film rulat de pe iPhone, aceștia pot, în același timp, edita un document, naviga pe Internet sau discuta pe chat în cele 4 sectoare ale ecranului, afișate simultan. Funcția Screen+ elimină astfel nevoia navigării continue între mai multe programe active pe computer și economisește timp valoros.

Modelul E2343Fi dispune de un panou LED Full HD, cu o rezoluție de 1080p, ideală pentru a viziona în cele mai mici detalii fotografii de înaltă calitate, dar și videoclipuri sau filme. Monitorul AOC E2343Fi este disponibil în România la un preț recomandat de 849 lei.

AOC este unul dintre brandurile de top de pe piaţa monitoarelor, a cărui gamă largă de produse a obținut numeroase premii. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de unităţi LCD din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii