Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Surround Computing prinde viață la CES 2013

amd-wide.jpg
Pentru a consolida acest concept, AMD, AMD, unul dintre liderii furnizorilor de tehnologie, împreună cu VIZIO prezintă primul AMD SurRound House, ce oferă participanților la AMD Experience Zone din cadrul CES, o primă impresie despre Surround Computing.

AMD SurRound House face o demonstrație de home theater de ultima generație cu tehnologie AMD ce oferă conținut HD panoramic combinat cu un sistem audio spațial, pentru a oferi participanților o experiență intensă, ce stimulează toate simțurile.

Noile produse susțin viziunea AMD pentru noua eră Surround Computing – convergența ecosistemelor PC ce duce la experiențe captivante folosind interfețe de utilizator noi, naturale, bazate pe cerințele consumatorilor.

În paralel, AMD anunță detalii despre noile APU-uri (Accelerated Processing Units) și face publică noua colaborare cu VIZIO. În cadrul CES, AMD a facut o demonstrație cu noile APU-uri system on chip (SoC), denumite “Temash” si “Kabini”, ce vor reprezenta primele SoC-uri x86 quad-core. Ambele modele de APU-uri sunt programate pentru lansare în prima jumătate a anului 2013. Demonstrațiile au inclus o gama largă de jocuri și aplicații de top pe un notebook foarte subțire cu APU “Kabini”, o tabletă și un notebook hibrid, cu APU-uri “Temash.”

De asemenea, AMD a dezvăluit și noul model de APU, denumit “Richland”, livrat în prezent doar către OEM-uri, ce oferă îmbunătățiri ale performanțelor video cu 20-44% mai mari în comparație cu generația de APU-uri AMD Seria A. “Richland” va fi livrat într-un pachet ce va conține software de recunoaștere facială și a gesturilor, astfel încât consumatorii să poată experimenta la maxim puterea de procesare. După “Richland” va urma “Kaveri” ce va beneficia de funcții ale arhitecturii (HSA) și va fi lansat în a doua jumătate a anului 2013.

 “Cu noile serii revolutionare de APU-uri pentru 2013, compania AMD este determinată să devină lider în segmentele consumer aflate în creștere,” spune Lisa Su, vice-președinte senior și manager general pentru AMD Global Business Units. “Dezvoltăm tehnologii gândindu-ne la utilizatorii finali – vrem să oferim experiențe true surround computing, captivante, pentru viața de zi cu zi. Suntem entuziasmați să aducem pe piață tehnologia noastră APU de top, inclusiv primul SoC quad-core x86 din industrie, ce ne consolidează poziția de lider în segmentele de grafică si gaming.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii