FacebookTwitterLinkedIn

Imagini ca în viaţa reală îţi sunt oferite prin 4K de către Sony. Odată trăită experienţa 4K de la Sony, restul ţi se va părea prea puţin. Puternicul procesor de imagine 4K X-Reality PRO face ca tu să poţi viziona imagini 4K indiferent de dacă sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.

Prin îmbunătăţirea de până la patru ori a conţinutului Full HD (3840 x 2160 pixeli), 4K oferă o imagine cum nu ai mai văzut vreodată. În urma lansării apreciatului 4K LED TV de 84”, Sony extinde gama prin două noi modele 4K LED TV de65” şi 55” (X9000A).

Cea mai nouă tehnică de procesare a imaginii, X-Reality PRO, analizează, clarifică şi rafinează imaginile, îmbinând cu atenţie tipare de pixeli dintr-o bază de date imensă, indiferent de conţinutul urmărit. Astfel, vei obţine imagini de cea mai bună calitate, chiar dacă este vorba despre un clip filmat cu smartphone-ul, la o rezoluţie scăzută.

Display-ul unic „TRILUMINOS” de la Sony îmbogăţeşte experienţa de vizionare  cu o paletă largă de culori reale, inclusiv nuanţe de roşu şi verde smarald greu de reprodus. Prin integrarea componentei optice “Color IQ”* a QD Vision cu tehnologiile de afişare unice Sony, noile televizoare BRAVIA redau o gamă de culori semnificativ mai largă care asigură o experinţă de vizionare intensă şi naturală.

Fiecare sunet devine mai real, de la vuietul unui stadion plin, până la cea mai silenţioasă şoaptă, cu arhitectura unică „Signal-to-Sound”. Tehnologia avansată de procesare reface, optimizează şi rafinează semnale audio pentru a reda un sunet perfect ce completează experienţa video.

Noua gamă BRAVIA se conectează cu dispozitivele mobile pentru o experienţă excelentă de divertisment. Astfel, poţi răsfoi agende, înregistra emisiuni şi explora conţinut asociat cu TV SideView – noua aplicaţie intuitivă pentru dispozitive Android sau iOS. Sincronizează smartphone-ul Xperia cu tehnologie NFC încorporată cu telecomanda One-touch pentru a te bucura de conţinutul disponibil pe smartphone direct pe ecranul televizorului.

Sense of Quartz reprezintă noul design inteligent, pe cât de simplu, pe atât de rafinat, specific tuturor modelelor din seria BRAVIA 4K.