Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Sony prezintă la CES 2013 noul Walkman rezistent la apă

Sony_Walkman_NWZ_W723.jpg
Eşti gata pentru acţiune? Alege-ţi muzica pentru următorul antrenament cu noul mp3 player portabil şi rezistent la apă, Walkman® NWZ-W273 de la Sony. Perfect pentru un stil de viaţă activ, NWZ-W273 este primul dispozitiv Walkman de la Sony care rezistă sub apă la o adâncime de până la 2m (*1).

Conceput pentru pasionaţii de sport, cu un design compact şi greutate redusă, Walkman-ul nu te va încetini cu cabluri care să atârne, în timp ce eşti în piscină sau te mişti pe ritmul muzicii. Nici măcar nu trebuie să prinzi dispozitivul pe haine sau pe ochelarii de înot. Design-ul stilat şi ergonomic, cu căştile securizate corespunzător, oferă o serie de mărimi din care poţi alege, pentru maximum de confort şi încredere în timpul antrenamentelor intense.

După ce ai terminat antrenamentele, poți continua să asculţi muzică în timp ce faci duşul de după exerciţii sau şi mai simplu, clăteşte sub jetul de apă Walkman-ul W273, pentru a-l păstra curat.

Memoria internă de 4GB oferă suficient spaţiu pentru a-ţi încărca muzica preferată. Compatibilitatea cu iTunes (*2) simplifică transferul tuturor melodiilor şi  listelor de redare pentru antrenamente.

Noul Walkman W273 are de asemenea şi o putere electrică mare. O alimentare de doar 3 minute – suficient pentru a-l pune în echipamentul de sală – îţi oferă o autonomie de 60 de minute pentru a asculta muzică. Când bateria este încărcată complet, oferă o autonomie de până la 8 ore (*3) de ascultare neîntreruptă, suficientă şi pentru cel mai îndelungat antrenament.

MP3 playerul portabil şi rezistent la apă, Walkman® W273 de la Sony va fi disponibil în Europa din Februarie 2013.

*1 rată IPX8

*2 iTunes este marcă înregistrată a Apple Inc.

*3 Timp aproximat pentru MP3 cu 128 kbps.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii