FacebookTwitterLinkedIn

Sony lansează, la CES 2013, o linie vastă de noi produse şi tehnologii care acoperă întreaga experienţă de divertisment. Cele mai noi dispozitive Sony oferă câte ceva pentru fiecare utilizator: de la opţiuni WiFi, conexiune la Internet şi funcţia One Touch folosind tehnologia Near Field Communication (NFC), până la tehnologii de imagine HD, 3D, 4K şi multe altele.

Noile tehnologii Sony expuse la CES reprezintă rezultatul anilor de inovaţii în design şi inginerie, concretizate în produsele de referinţă lansate în ultimele 12 luni, printre care se numără inovatoarele laptop-uri VAIO cu ecran tactil, televizorul Bravia 4K LED TV, de 84”, dar şi o gamă completă premiată de noi produse de imagine digitală. Aceste tehnologii şi altele se află la baza produselor Sony pentru 2013: smartphone-uri, tablete, camere foto şi video, televizoare inteligente şi sisteme de sunet. 

Smartphone-urile Sony Xperia la CES 2013

 Modelul dispune de noul ecran “Reality Display” Full HD 1080p de 5”  şi de procesorul de imagine BRAVIA Engine 2 pentru imagini clare şi realiste. De asemenea, Xperia Z este dotat cu procesorul quad-core Snapdragon™ S4 Pro pentru multitasking, o cameră de 13 mp şi conectivitate 4G LTE pentru a accesa rapid conţinut de divertisment.

Modelul Xperia Z împrumută performanţele recunoscute ale camerelor digitale Sony şi beneficiază de senzorul de imagine Exmor RS, primul senzor din lume cu HDR (High Dynamic Range) pentru smartphone-uri. Cu ajutorul acestuia utilizatorii pot înregistra clipuri video şi surprinde fotografii memorabile, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută. Noul mod STAMINA al bateriei permite o durată de funcţionare de cel puţin patru ori mai mare decât a altor modele. Aplicaţiile Sony “WALKMAN”, “Album” şi “Movies” oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta, distribui şi accesa în mod intuitiv conţinutul online. 

Mai mult, noul telefon este rezistent la praf şi rezistă în apă la o adâncime de un metru până la 30 de minute.

Funcţia One-touch la CES 2013

Noile Sony Xperia Z şi Xperia ZL dispun de tehnologia disponibilă pe multe dintre produsele Sony prezentate la CES 2013 prin funcţia One-touch. Tehnologia NFC (conexiune de proximitate) oferă cea mai uşoară şi rapidă cale de a conecta wireless un smartphone la un dispozitive audio-video externe – boxe, tablete, sisteme home-theatre, televizoare.

Sony are cea mai mare gamă de produse cu tehnologie NFC şi funcţia One-touch încorporată: sisteme home-theatre Blu-ray, sisteme de sunet, boxe wireless şi alte produse home audio, căşti, boxe portabile şi dispozitive mobile. Noul dispozitiv personal de stocare (Personal Content Station) de la Sony oferă un spaţiu de 1TB pe care utilizatorii îl pot folosi cu ajutorul funcţiei One-touch. Poate fi conectat wireless la o reţea de acasă pentru a stoca, vizualiza şi distribui fotografii şi clipuri video de pe smartphone-uri şi tablete Xperia.

Funţia One-touch conectează smartphone-urile cu televizoarele Sony BRAVIA. Pentru mobilitate, Sony a inclus tehnologia NFC şi în noile boxe wireless Bluetooth (SRS-BTX500, SRS-BTX300, SRS-BTX500 şi SRS-BTV5). Chiar şi căştile Sony beneficiază de funcţia One-touch, începând cu modelul MDR-1RBT care poate fi conectat la smartphone.