Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Sony Action Cam, fotografiere şi filmare în zăpadă. Sau la maxim 60 m sub apă

Sony_Action_Cam2.jpg
Filmezi cele mai frumoase coborâri pe pârtia de schi cu noua cameră HDR-AS15 Action Cam, cu o greutate de doar 90 grame, care înregistrează Full HD cu detalii bogate.

Datorită carcasei rezistente la apă şi a sistemului special de prindere care se potriveşte atât suprafeţelor plate cât şi celor curbate, Sony Action Cam devine gadgetul ideal pentru filmarea vacanţelor pe pârtie.

După apăsarea butonului de pornire, camera începe să înregistreze în stil „Hands-Free”, fără să necesite cât de puţin supravegherea din partea utilizatorului.

Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite înregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus în aproape orice condiţii, chiar şi cele cu iluminare scăzută.

Obiectivul de calitate Carl Zeiss® Tessar® are o deschidere de 170° pentru a surprinde aproape toate împrejurimile – de la pârtiile de ski, la potecile de munte. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare şi stabile indiferent de condiţiile de filmare.

Camera dispune de cinci moduri de înregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente în care este necesară o înregistrare îndelungată. Cele două moduri de slow-motion (4x şi 2x) permit analiza în detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

Action Cam poate fi montată cu uşurinţă pe ghidonul biciletei, dar şi pe placa de surf sau snowboard, putând fi utilizată chiar şi la adâncimi de 60 m.

Accesoriile disponibile odată cu lansarea includ montura pentru ghidon, banderola şi o montură pentru cap rezistentă la apă – permit pasionaţilor de călătorii pe munte, cicliştilor, surferilor şi împătimiţilor de sporturi marine să păstreze mai uşor amintirile digitale ale celor mai antrenante momente.

De asemenea utilizatorii pot achizitiona un adaptor flexibil ce ofera mai multe unghiuri de vizualizare în sus şi jos, dispozitivul de prindere pentru mână cu ecran LCD care permite monitorizarea filmărilor, folie anti-ceaţă pentru a stopa condensul, montură adezivă, carcasă rezistentă la apă şi capace pentru diverse condiţii de filmare.

Stick-urile de memorie disponibile pe cameră sunt Memory Stick Micro™ (M2) şi Micro SD/SDHC (clasa 4 şi cele superioare).

Până la finalul lunii martie, pasionaţii de sporturi de iarnă pot testa Sony Action Cam pe mai multe pârtii din România la standurile Sony amplasate la baza pârtiilor.

CARACTERISTICI:

Features

HDR-AS15

Format video

MPEG4-AVC/H.264

Rezoluţie video

1920×1080/30p (HQ);

1280×720/30p (STD,SLOW,SSLOW);

680×480/30p (VGA)

Senzor de imagine

1/2.3 (7.77mm) Exmor R™ CMOS cu rezoluţie de aprox. 11900K pixeli (16:9)

Rezoluţie fotografii

Aprox. 2.0 megapixeli (1920 x 1080)

Obiectiv

Carl Zeiss Tessar 15.3mm (35mm) / F2.8

Distanţă minimă de focalizare aprox. 30cm

Stabilizator de imagine

SteadyShot™ (electronic) cu Active Mode

Wi-Fi

IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz band)

Interfaţă

HDMI (micro); Micro-B/USB2.0 Hi-speed (mass-storage); Input microfon (stereo minijack)

Card memorie

Memory Stick Micro™ (Mark 2) and Micro SD/SDHC Memory Card (de la clasa 4 în sus)

Alte caracteristici

Boxă monoaurală şi microfon încorporat; display; oră, dată; interval de înregistrare; playback rapid

Dimensiuni WxHxD

Aprox. 24.5mm x 47.0mm x 82.0mm (inclusiv bateria)

Greutate

Aprox. 90g (inclusiv bateria)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii