Cautare
, Contributor

Telecom |
|

ForbesGadget: Sharp expune la CES televizorul LED cu cea mai mare diagonală din lume

LC-90LE745U_3QL_LS.jpg
Compania japoneză Sharp, cel mai mare producător de televizoarelor LED cu ecran mare, expune la CES 2013 televizorul cu ecran LED cu cea mai mare diagonală din lume, mai multe modele cu tehnologie Quattron integrată, opţiuni suplimentare pentru categoriile de ecrane cu diagonală de 60", 70" şi 80".

În prima zi a ediției 2013 a CES, Sharp a prezentat aproape douăzeci de modele TV din clasele cu diagonală de peste 60 de inch care fac parte din noua linie de televizoare cu LED dezvoltate sub brandul AQUOS. De asemenea, compania a prezentat mai multe modele create cu tehnologia Quattron, opţiuni suplimentare încorporate în clasele de ecrane cu diagonale de 60, 70  şi 80 de inch, dar și concepte noi de design, ergonomice. Vedeta standului Sharp este cel mai mare televizor LED – modelul AQUOS cu diagonală de 90 de inch.

”Este simplu – clienţii îşi doresc ecrane mari, cu o calitate excelentă a imaginii, ceva ce doar Sharp poate oferi”, a declartat John Herrington, Preşedintele Sharp Electronics Marketing Company of America, o divizie a Sharp Electronics Corporation pe piața nord-americană. “Ne pregătim să devenim lideri și pe segmentul televizoarelor cu ecrane LED mari prin cea mai bună gamă pe care brandul nostru AQUOS a avut-o până acum, inclusiv prin lansarea mai multor modele de televizoare cu ecran LED mare, a mai multor modele care să integreze Quattron şi printr-un design emblematic.”

În premieră, mai mult de jumătate din modelele gamei de televizoare LED AQUOS 2013 cu ecran mare vor integra exclusivista tehnologie Quattron în cadrul seriilor 7 şi 8. Tehnologia color Quattron adaugă un pixel galben în cadrul clasicei structurii de subpixeli roşii verzi albaştri, oferind astfel peste un miliard de culori. În acest mod, creşte nivelul detaliilor, liniile devin mai cursive, cu nuanţe de galben mai strălucitoare, de albastru mai adânci şi de aur mai bogate.

Lansat în iunie 2012, cu o înălţime maiestuoasă de 1,2 m,  o deschidere de 1,8 m şi o lăţime de 7 de inch, modelul AQUOS cu diagonală de 90 de inch este cel mai mare televizor LED din lume și are o rezoluţie HD de 1080p.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii