FacebookTwitterLinkedIn

“2012 a fost un an foarte bun pentru PC-urile Samsung – ne-am extins portofoliul, profitând de oportunităţile oferite de noile configuraţii şi de cerinţele consumatorilor. Acestea au condus la o creştere importantă a poziţiei pe care o deţinem în industrie.” a declarat David Song, Vicepreşedinte Senior al diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. “În 2013, vom continua să ne concentrăm pe inovaţie şi pe dezvoltarea de produse care să se potrivească perfect stilului de viaţă al consumatorului, menţinând în acelaşi timp design-ul premium şi standardul înalt de performanţă. Noile modele din Seria 7 CHRONOS şi Chronos ULTRA sunt doar două exemple care arată la ce noi lansări se pot aştepta consumatorii să asiste de-a lungul acestui an.”

Seria 7 CHRONOS

Oferind o performanţă profesională de neegalat într-o configuraţie mai subţire şi mai uşoară, noua versiune din Seria 7 CHRONOS aduce o putere de procesare mai mare şi RAMaccelerator****, o nouă soluţie software care creşte cu până la 150% viteza de navigare, păstrând în acelaşi timp capacitatea de a rula aplicaţii prin folosirea memoriei disponibile. În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch în acelaşi timp creşte valoarea experienţei de utilizare, oferind consumatorului posibilitatea de a interacţiona direct cu ecranul, cu pad-ul tactil sau cu tastatura.

Cu o carcasă din aluminiu şlefuit, noul model din Seria 7 CHRONOS păstrează linia designului DNA (Digital Network Architecture) a predecesorului său. În plus faţă de acesta, noua versiune este dotată cu un puternic procesor Intel® squad-core ce oferă până la 16GB* de memorie, până la 1TB*** de spaţiu de stocare şi o placă video dedicată de 2GB, toate încorporate într-un profil subţire, de numai 20.9mm (0.82 inci).

Seria 7 CHRONOS de notebook-uri oferă posibilitatea creării de materiale complexe destinate uzului profesional oriunde şi oricând, prin furnizarea unei eficienţe şi productivităţi de neegalat. Venind în întâmpinarea cerinţelor ridicate ale specialiştilor, noul model Seria 7 CHRONOS aduce o rezoluţie mai mare, display Full HD (1920×1080), cu nivel de luminozitate de 300 nit.

În plus, noul model oferă un sunet mai bogat, facilitat de difuzoarele JBL® optimizate, o performanţă crescută a graficii, necesară pentru rularea funcţiilor de bază şi o durată de viaţă a bateriei ce a fost extinsă până la 11 ore**. Noul notebook din Seria 7 CHRONOS are o viteză mare de deschidere, de numai 2 secunde, în timp ce închiderea sa durează mai puţin de 12 secunde, menţinându-l astfel pregătit să acceseze aproape instantaneu orice resursă de care utilizatorul are nevoie pentru lucrul la nivel profesional.

Seria 7 Ultra

La fel ca primul ultrabook din gama de produse a Seriei 7, noul model al Seriei 7 ULTRA încorporează performanţe crescute şi aduce o mobilitate ridicată, într-o carcasă de aluminiu super subţire şi uşoară. Creat pentru a reprezenta cel mai bun ultrabook pentru lucrul cu materiale multimedia, noul model al Seriei 7 ULTRA redă atât imagini foarte clare, cât şi un sunet complex şi puternic. În plus, acesta oferă posibilitatea vizionării de videoclipuri şi imagini pe ecran Full HD (1920×1080) şi un nivel de luminozitate de 300 nit, în timp ce varianta optimizată a difuzoarelor JBL şi placa de grafică AMD® completează valoarea ridicată a experienţei de utilizare impresionante. Ecranul noului ultrabook este mai luminos şi mai larg decât la modelele anterioare şi oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade, făcându-l astfel perfect pentru partajarea materialelor multimedia cu prietenii ori familia sau a documentelor de lucru cu colegii. 

Având o baterie cu o durată de viaţă de până la 8 ore**, noul model permite utilizatorilor să rămână conectaţi întreaga zi, în timp ce ultima generaţie de procesoare Intel® Core™ i5 sau i7 şi unitatea de stocare SSD de până la 256 de GB*** furnizează o putere de calcul ridicată, capabilă să răspundă cerinţelor celor mai exigenţi consumatori.

În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch şi viteza de deschidere de numai 6 secunde îi maximizează productivitatea şi mobilitatea. Aparatul oferă de asemenea conectivitate 4G LTE, facilitând astfel accesibilitatea din orice loc (model pe bază de touch-screen). Conectarea la alte dispozitive nu este aproape niciodată o problemă datorită existenţei a 3 porturi USB, iar blocarea în siguranţă este garantată de prezenţa unui port LAN şi a unui slot de siguranţă îngust.