Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Samsung lansează la CES 2013 primul televizor OLED cu ecran curbat din lume

Samsung
Ecranul OLED al noului televizor este curbat pentru a da un efect de adâncime imaginii difuzate. În acest fel consumatorii se pot bucura de o experienţă vizuală complexă şi cu adevărat realistă, în stilul sălilor de cinema.

În plus, datorită noului televizor OLED cu ecran curbat, utilizatorii vor putea vedea imagini cu un puternic efect de panoramă, care „învăluie” privitorul, bucurându-se astfel de o experienţă ce nu poate fi oferită de televizoarele obişnuite cu ecran plat. Astfel, atunci când va urmări scene captivante sau se va uita la cadre largi cu peisaje, orice persoană va putea simţi cu adevărat că este înconjurat de natură.

Folosindu-se de puternica expertiză tehnologică deţinută în materie de ecrane, Samsung a îmbunătăţit calitatea televizoarelor OLED cu ecrane curbate, pentru a creşte uşurinţa cu care consumatorii se pot uita la o imagine de la televizor.

Mai multe detalii în GALERIA FOTO

Ecranul curbat are o diagonală de 55 de inci (140 cm) şi este modelat într-o formă care acoperă mult mai eficient câmpul vizual al utilizatorului pentru că permite ca distanţa dintre acesta şi display să rămână aceeaşi, din aproape orice unghi de vizibilitate în care s-ar afla privitorul. 

“ Vom continua şi de acum încolo tradiţia dezvoltării unor televizoare Samsung inovative prin introducerea constantă de noi tehnologii pentru TV care să uşureze viaţa consumatorilor, chiar şi dincolo de graniţa abia stabilită cu ajutorul televizorului OLED cu ecran curbat.” a declarat HS Kim, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii