FacebookTwitterLinkedIn

Televizorul Samsung OLED TV, model F9500, foloseşte sub-pixeli roşii, verzi şi albastri, eliminând nevoia existenţei unei lumini de fundal, astfel încât imaginile sunt redate în nuanţe de negru şi alb pur absolut.

Această caracteristică este activată prin intermediul ochelarilor speciali Samsung 3D, care au încorporate difuzoare personale, ce oferă un sunet stereo clar pentru programul urmărit cu ajutorul lor.

Samsung Electronics a deschis o nouă eră în materie de sisteme Home Entertainment prin introducerea în premieră a unui nou set de funcţionalităţi pentru televizoarele Smart TV, a unui ecran mai mare ce aduce o calitate nemaiîntâlnită a imaginii şi oferă design-ului un plus de eleganţă. Indiferent de preferinţa consumatorilor pentru televizoare LED, OLED sau UHD (Ultra High Definition), televizoarele Samsung Smart TV din 2013 le oferă consumatorilor posibilitatea de a se bucura de o experienţă de divertisment realistă, complexă şi cu adevărat integrată. 

Dintre principalele facilităţi noi dezvoltate pentru televizoare Smart TV din 2013 fac parte:

•             Tehnologia S-recommendation: ce face posibilă căutarea rapidă şi uşoară a programelor TV, a aplicaţiilor, a conţinutului oferit de serviciul premium VOD (video on demand) ori a conţinutului existent pe canalele sociale sau arhivat local, pe dispozitivele personale. Acest motor special de căutare oferă, de asemenea, recomandări specifice de conţinut pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai personalizată experienţă TV de până acum.

•             Platforma Smart Interaction în versiune mai complexă: oferă posibilitatea folosirii limbajului şi a gesturilor obişnuite pentru a căuta conţinut, pentru diferite comenzi sau pentru a controla televizorul. 

•             Samsung Smart Hub într-o versiune îmbunătăţită şi reproiectată: în noua versiune sunt disponibile cinci secţiuni diferite ce ajută consumatorii să gestioneze şi să navigheze prin diferite tipuri de conţinut care, pentru prima dată, pot fi vizualizate sub forma unor mici icon-uri. În acest fel, consumatorilor le este mult mai uşor să selecteze şi să vizioneze conţinutul dorit.

•             Conţinut şi conectivitate cu funcţii de multi-screen: funcţia Smart View dezvoltată de Samsung le permite consumatorilor să transfere conţinutul dorit între dispozitive în timp real şi fără nicio dificultate; funcţia AllShare conectează printr-o reţea wireless televizorul la dispozitivele mobile şi electrocasnice compatibile, creând în acest fel un centru inteligent pentru dispozitivele media, care creşte gradul de automatizare a întregii case. Utilizatorii vor beneficia, de asemenea,  de capacitatea de a afişa conţinutul televizorului pe tabletele şi telefoanele Samsung Galaxy compatibile. 

•             Kitul Smart Evolution: Anunţat în 2012 şi disponibil şi în acest an în prima versiune, kitul Smart Evolution le oferă consumatorilor posibilitatea de a se bucura de cele mai noi funcţii pentru televizoarele Smart TV, seriile ES7000 şi ES8000, fără a fi nevoiţi să cumpere un televizor nou.

“Datorită creşterii foarte rapide a numărului de aplicaţii şi de conţinut disponibil, consumatorii se confruntă cu provocarea copleşitoare de a descoperi conţinut de calitate, care să răspundă intereselor lor. Consumatorii sunt în căutarea unor noi moduri uşoare prin care să poată avea acces, în acelaşi loc, la mai multe tipuri de conţinut”, a declarat Kim Hyun-Suk, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

Poziţia de lider în inovaţie, design şi dezvoltare de produse deţinută de Samsung este dovedită la nivel internaţional de cele şase premii Innovation Awards câştigate la CES 2013 de noua serie de televizoare inteligente. Samsung UHD S9 a primit premiul CES Best of Innovation award, în timp ce trei televizoare (Smart TV – F9500 OLED TV, F8000 Smart LED şi F7500 Smart LED TV) au fost recunoscute drept cele mai apreciate produse ale anului 2013 în materie de design şi proiectare.