FacebookTwitterLinkedIn

Designul pătrat neconvenţional, zoomul inovator şi inelele pentru acţionarea obiectivelor de fotografiere, precum şi ecranul tactil pliabil îi vor încuraja pe oameni să surprindă lumea dintr-un nou unghi, în timp ce noul mod de Fotografiere creativă va genera, automat, o serie de efecte creative neaştetate, cu fiecare fotografie realizată. Partenerul perfect al telefoanelor inteligente, PowerShot N a fost creat pentru a simplifica distribuirea de imagini cu ajutorul unei conexiuni intuitive Wi-Fi, permiţând partajarea în timp real de noi imagini artistice, de cea mai bună calitate şi de clipuri video Full HD .

Imprimă flerul artistic pe fiecare fotografie

Datorită noului mod Fotografiere creativă, oricine îşi poate impresiona prietenii cu ajutorul unor imagini unice, creative, care oferă o perspectivă diferită asupra unei anumite scene sau a unui anumit subiect. Atunci când utilizatorul realizează o fotografie în modul Fotografiere creativă, PowerShot N analizează în mod inteligent scena şi stabileşte ce elemente creative ar putea îmbunătăţi scena sau ar putea oferi o perspectivă creativă.

Sunt luate în considerare mai multe variabile, printre care compoziţia, expunerea, punctul de focalizare, nivelul de alb, gradaţia şi contrastul, înainte de generarea automată a cinci versiuni alternative ale fotografiei originale, care pot fi distribuite prin simpla atingere a unui buton. 

De asemenea, utilizatorul poate da o latură creativă unei fotografii cu ajutorul modurilor creative Canon, inclusiv Efect de miniatură, Soft Focus, Efect aparat de jucărie şi Monocrom. Utilizatorii pot adăuga un efect mai dramatic unui clip video cu ajutorul modului Film Super Slow Motion. 

Combinând flexibilitatea creativă cu uşurinţa modului de utilizare, PowerShot N beneficiază de noul mod Hybrid Auto care înregistrează primele patru secunde dinaintea fiecărei fotografii, la rezoluţie de 720p, înainte de utilizarea apreciatei tehnologii Canon Smart Auto pentru a stabili cele mai bune setări în scopul realizării fotografiei perfecte. La finalul fiecărei zile, clipurile de patru secunde vor fi combinate în unul singur care va spune povestea “din culise” a imaginii zilei – o opţiune perfectă pentru adăugarea unui context nou unui album online.

Fotografiere şi distribuire instantanee

Fiind în mod clar cel mai bun partener mobil, PowerShot N beneficiază de conexiune Wi-Fi integrată şi de conexiune printr-o simplă atingere la telefoane inteligente sau tablete, datorită butonului de conectare la dispozitive mobile.  Utilizatorii pot încărca imagini sau filme în reţelele sociale precum Facebook® şi YouTube™ la doar câteva minute după ce au fost realizate, indiferent unde se află. Ajunşi acasă, puteţi tipări cele mai bune fotografii wireless sau le puteţi transfera pe un calculator, cu ajutorul conexiunilor. Funcţia de GPS via mobil, folosind aplicaţia gratuită Canon pentru telefoane inteligente, poate adăuga informaţii unei imaginii de la un telefon inteligent sau de la tableta dotată cu funcţie GPS, permiţând utilizatorilor să specifice locul exact în care s-au distrat cu prietenii.

Design revoluţionar, operare ‘Any Way Up’

Designul neobişnuit, atractiv al modelului PowerShot N îl diferenţiază de toate celelalte aparate – exact ca imaginile pe care le surprinde. Designul compact, simetric, ecranul tactil pliabil şi sistemul inovator de inele pentru obiectiv – inelul flexibil al obiectivului poate fi rotit în oricare direcţie pentru a folosi funcţia de zoom, în timp ce al doilea inel este folosit pentru declanşare – permit aparatului să fie utilizat în orice direcţie, chiar şi cu susul în jos, oferind posibilitatea de a vedea lumea dintr-o cu totul altă perspectivă. 

Ecranul tactil avansat, cu dimensiuni de 7,1 cm (2,8”) permite, de asemenea, utilizatorilor să controleze funcţiile esenţiale, precum focalizarea sau obturatorul, printr-o simplă atingere şi să vizualizeze imaginile printr-un gest simplu, intuitiv. Disponibilă în nuanţe de alb sau negru, carcasa pătrată metalică este dominată de un obiectiv  de 28mm cu zoom optic de 8x, ceea ce permite fotografierea cu uşurinţă a grupurilor sau peisajelor. Datorită tehnologiei avansate Canon ZoomPlus, care asigură fotografierea în detaliu, la rezoluţie maxima, cu ajutorul unui zoom de 16x, utilizatorii se pot apropia şi mai mult de acţiune sau pot încadra bine un subiect pentru a obţine fotografii de impact. 

Având dimensiuni de doar 78,6 x 60,2 x 29,3 mm atunci când ecranul şi obiectivul sunt retrase, dimensiunile extrem de compacte ale PowerShot N permit transportarea acestuia în orice tip de buzunar, astfel încât scenele, subiectele şi situaţiile care ar putea fi ratate în mod obişnuit, să poată fi surprinse la cea mai bună calitate cu ajutorul tehnologiei avansate de imagine dezvoltate de Canon. Încărcarea prin USB reprezintă o altă facilitate, permiţând încărcarea facilă şi rapidă a aparatului în deplasare.

Calitatea imaginii

În ciuda dimensiunii sale compacte, PowerShot N moşteneşte foarte multe funcţii ale celei mai recente tehnologii de imagine Canon, pentru a putea oferi imagini şi filme la calitate Canon. Combinând senzorul CMOS ultra-sensibil de 12,1 megapixeli cu procesorul de imagine DIGIC 5, sistemul HS cu care este dotat aparatul suportă ISO maxim de 6400 pentru obţinerea de imagini clare în condiţii dificile de luminozitate scăzută.

Obiectivul putenic cu zoom optic de 8x este ajutat de IS Inteligent, care aplică în mod automat cea mai potrivită stabilizare de imagine pentru obţinerea de clipuri video clare şi fotografii reuşite. În afară de fotografii artistice, se pot realiza şi clipuri video la rezoluţie Full HD (1080p).

Funcţii principale PowerShot N:

•             Fotografii creative

•             Design unic

•             Zoom de 8x, obiectiv de 28mm

•             IS Inteligent

•             Sistem HS: senzor CMOS 12,1 MP, DIGIC 5

•             Wi-Fi; GPS via mobil

•             Buton de conectare la dispozitive mobile

•             Operare ‘Any Way Up’; ecran tactil pliabil

•             Clipuri video la rezoluţie Full HD

•             Hybrid Auto; Smart Auto (58 scene)

în paralel, Canon îşi extinde gama de aparate foto compacte şi camere video prin lansarea și altor noi modele.

·         LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 şi LEGRIA HF R406. Produse la preţuri mici şi uşor de utilizat, noile modele sunt primele care folosesc cea mai nouă platformă de imaging, Canon DIGIC DV4, oferind utilizatorilor posibilitatea de a filma Full HD cu rezultate deosebite şi claritate audio de excepţie. Ideale pentru cei care doresc să renunţe la filmarea cu telefonul mobil sau cu aparatele compacte, noile modele sunt uşoare şi sunt dotate cu stabilizator de imagine optic şi conexiune Wi-Fi, astfel încât oricine va putea să filmeze, să editeze şi să distribuie cu uşurinţă filmări Full HD clare.

·         LEGRIA HF G25beneficiază de o funcţie superioară optimizată pentru a vă oferi imagini video de calitate la cele mai înalte standarde. Modelul dispune de un obiectiv wide-angle de precizie creat de Canon, comenzi manuale extinse şi sunet excepţional, toate acestea unite într-o carcasă compactă, uşor de utilizat, transformându-l într-o alegere ideală, pe care v-o puteţi permite ca videografi aspiranţi doritori de explorare a potenţialului creativ.

 ·         IXUS 140, PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 şi PowerShot A1400 – Proiectate să realizeze fotografii şi filme HD simplu, fiecare model oferă o gamă unică de divertisment şi funcţii automate, în timp ce noul IXUS 140 combină utilizarea uşoară cu stilul deosebit.