Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Panasonic și noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013

Image_FT5_TS5.jpg
Panasonic a dezvăluit la CES noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013, care oferă deja opţiuni noi de conectivitate, incluzând Wi-Fi şi tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variată gamă de opţiuni de fotografiere, de vizualizare la distanţă şi distribuire instantă pe reţelele sociale.

Nou anunţatele modele includ LUMIX TZ40, cea mai avansată cameră foto şi video hibrid compactă; LUMIX FT 5, ultimul model de cameră foto-video subacvatică şi rezistentă la şoc; LUMIX LZ 30, camera cu un zoom foarte puternic; noul LUMIX XS1, subţire şi elegant şi LUMIX SZ, care încorporează un zoom puternic într-un design subţire.

LUMIX TZ40: Camera foto perfectă pentru orice situaţie

Cea mai nouă versiune din apreciata seria TZ, LUMIX TZ40 este cea mai avansată camera foto şi video hibrid de la Panasonic. Lăudându-se cu o  calitate a imaginii excepţională, cu senzorul MOS de sensibilitate ridicată, îmbunătăţit la 18.1 megapixeli, zoom optic 20x, capacitate de înregistrare video 50p Full HD, TZ40 este ideală pentru aceia care sunt în căutarea unei camere care să îndeplinească toate cerinţele, fără compromisuri.

Vezi noutățile LUMIX și într-o GALERIE FOTO

Prin integrarea capacităţilor Wi-Fi şi caracteristicilor NFC, TZ40 oferă o gamă largă de opţiuni de fotografiere, distribuire şi vizualizare. Imaginea poate fi captată cu smartphone-ul sau tableta şi se poate distribui instant pe reţeaua socială favorită. De asemenea, imaginile şi videoclipurile pot fi răsfoite pe televizor sau pe smartphone.

Pentru utilizatorii care nu necesită opţiunile de conectivitate ale LUMIX TZ40, noul LUMIX TZ35 oferă caracteristici şi funcţii asemănătoare şi un sensor MOS de sensibilitate ridicată de 16.1 megapixeli.

LUMIX FT5: Camera foto-video pentru fotografii aventurieri

Noul LUMIX FT5 este ultima cameră subacvatică şi rezistentă la şoc, care asigură faptul că te poţi baza pe camera ta pentru captări de imagini şi fişiere video perfecte indiferent de locaţie, chiar şi când eşti sub apă şi înoţi cu vietăţile din mare sau când eşti agăţat de o stâncă. Rezistenţa sub apă la o adâncime de 13 m, rezistenţa la şocuri de la înălţimea de 2 metri, rezistenţa la îngheţ la o temperatură de -10 grade Celsius şi rezistenţa la o presiune de 100 kg, toate aceste avantaje transformă LUMIX FT5 în cea mai solidă cameră compactă de pe piaţă.

Cu un senzor de sensibilitate ridicată de 16.1 megapixeli, înregistrare video Full HD 1920×1080, conectivitate Wi-Fi şi caracteristici NFC, FT5 nu face compromisuri la calitatea fotografiei sau la funcţionalitate, pentru a asigura fotografii care iubesc aventura că pot capta explorările lor cu o claritate şi creativitate absolute.

Alături de  FT5, noul FT25 este o cameră rezistentă dar elegantă pentru uz zilnic. Rezistentă sub apă la o adâncime de 7 metri, rezistentă la şocuri de la înălţimea de 1,5 metri şi la îngheţ la o temperatură de -10 grade Celsius, FT 25 este perfectă pentru cei care sunt mai puţin aventuroşi.

LUMIX LZ30 – Zoom-ul de mare putere la dispoziţia utilizatorului

Cel mai nou aparat foto Panasonic, LUMIX LZ 30, permite o mai mare libertate pentru fotografie cu un zoom optic mai puternic de 35x şi cu opţiuni şi moduri creative. Zoom-ul de mare putere permite apropierea obiectelor aflate la distanţă la o rezoluţie full de 16.1 megapixeli, în vreme ce lentila ultra wide-angle de 25 mm a camerei furnizeză aproximativ de două ori zona de fotografiere a unei lentile standard de 35mm.

LZ30 oferă de asemenea opţiuni şi moduri suplimentare, permiţând utlizatorului exprimarea prin fotografie. Diafragma se poate seta pentru a controla zona în adâncime, ajustarea vitezei shutter-ului permite captarea  obiectelor în mişcare şi crează motion blur pentru a exagera mişcarea. Modul Panorama Shot permite cu uşurinţă fotografiile panoramice frumoase, în vreme ce modurile Creative Control şi Creative Retouch permit obţinerea controlului total al fotografiilor.

LUMIX XS1: cel mai subţire şi elegant model de cameră pentru a îmbunătăţi fotografiile zilnice

Panasonic a anunţat de asemena prima cameră din seria camerelor compacte subţiri şi elegante – LUMIX XS1. Cu senzor de 16.1 megapixeli şi un design ultra subţire de doar 14 mm grosime, XS1 este ideal pentru utilizatorii de smartphone-uri care sunt preocupaţi de calitatea fotografiilor lor zilnice.

De asemenea, fotografii în devenire pot profita de o serie de caracteristici şi funcţii creative şi artistice ale XS1, incluzând Creative Control care permit alegerea între 13 filtre diferite înainte de a realiza o fotografie. Opţiuni precum “Retro”, “Pop” şi “Miniatură” furnizează un nou nivel de creativitate şi control al fotografiei, condimentând şi cele mai simple cadre.

Două noi camere compacte elegante LUMIX sunt de asemenea disponibile de la Panasonic în forma lui LUMIX FS50 şi LUMIX F5. FS50 oferă performanţe identice cu cele ale XS1 (cu excepţia filtrelor Creative Control) într-o cameră mai mare ca dimensiuni. Nou venitul LUMIX F5 reţine design-ul uluitor al XS1 şi FS50, incluzând un senzor de 14.1 megapixeli.

LUMIX DMC-SZ9: Subţire şi gata de fotografie

În final, noua cameră compactă LUMIX SZ9 de la Panasonic este dotată cu caracteristici potrivite pentru orice tip de fotografie, fie că utilizatorul captează în imagini familia şi prietenii, scene de vacanţă sau o ieşire în oraş. Cu un senzor MOS de 16.1 megapixeli, lentile LEICA cu Zoom Optic 10x, conectivitate Wi-Fi şi 14 efecte creative, toate acestea integrate într-un design subţire şi neted, SZ9 este prietenul oricărui fotograf.

LUMIX DMC-SZ3 menţine design-ul subţire şi elegant pentru care este recunoscută această clasă de camere compacte, în timp ce caracteristicile mai reduse se pliază pentru cei cu un buget mai redus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii