Cautare




, Contributor

Lifestyle |
|

ForbesGadget: Noi tehnologii Samsung lansate la Forumul European 2013

Series_7_Chronos_.jpg
Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a prezentat în cadrul Forumului European – un eveniment organizat anual de companie -  o serie de noi produse și servicii destinate pieței europene.

„Europa este o regiune dinamică ce continuă să fie în centrul business-ului Samsung și o sursă constantă de inspirație pentru noi”, a declarat SP Kim, președinte și CEO al Samsung Electronics Europa.

Vezi aici alte tehnologii Samsung.

Astfel, oficialii Samsung au prezentat la Forumul European inovații importante pentru gamele de televizoare, electrocasnice, camere foto, calculatoare și imprimante. La nivel local, noile produse ale companiei sud coreene vor fidisponibile din prima jumătate a acestui an.

În acest sens, Samsung lansează o nouă cameră foto, NX300, care îmbină funcționalitatea și procesul de împărtășire prin WI-FI cu o calitate ridicată a fotografiilor, sistemul Hybrid Auto Focus, posibilitatea de fotografiere și înregistrare 3D.  Camera NX300 este echipată cu obiectiv de 45 mm cu F1,8, fiind primul sistem 3D cu un singur set de lentile existent pe o cameră pentru consumatori ce permite filmarea full HD. Aceste noi lentile deschid o nouă lume a posibilităților în ceea ce privește imaginile 3D și fac din noua cameră a seriei Samsung NX singurul aparat care permite atât fotografierea 3D cât și filmarea 3D.

În plus față de camera NX300, Samsung a mai anunțat și lansarea unei noi game de camere compacte dotate cu WI-FI: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F și ST150F.

Aflați mai multe informații și despre lansările de la CES.

Totodată, Samsung a lansat o nouă gamă de PC-uri.  Puternica Serie 7 Chronos și notebook-urile din Seria 7 Ultra sunt echipate pentru a rula atât aplicații necesare lucrului cât și pentru entertainment.

Noua Serie 7 Chronos aduce performanța profesională într-o formă mai ușoară și mai subțire, cu performanța quad-core, dar și o nouă soluţie software numită RAMaccelerator, care creşte cu până la 150% viteza de navigare și rulare a aplicațiilor, pentru a fi o adevărată soluție de înlocuire a desktop-urilor.

Ecranul full HD de 15,6 inci, multi-touch în 10 puncte, oferă o experiență multimedia optimizată pentru Windows 8. Egalând puterea cu stilul elegant, Seria 7 Chronos a Samsung are o grosime de numai 20,9 mm, tastatură luminată și o baterie ce poate dura până la 11 ore. 

Samsung Seria 7 Ultra oferă mobilitate și performanță superioare într-un laptop de aluminiu, foarte ușor și subțire. Îmbinând bateria cu autonomie de până la 8 ore, display full HD de 13,3 inci multi-touch în 10 puncte, procesorul i5/ i7 și SSD-ul de până la 256GB, acest computer oferă puterea solicitată de cei mai pretențioși utilizatori. Și, la fel ca seria 7 Chronos, va rula Windows 8.

Aflați câte smartphone-uri Galaxy S au fost vândute până acum.

În plus, Samsung își întărește poziția de lider mondial al pieței de monitoare. Seria 9 de monitoare LED (S27B970) îmbină performanța, design-ul și calitatea imaginilor pentru a aduce consumatorilor rezoluția quad HD, și, implicit, imagini a căror calitate crește de patru ori datorită detaliilor redate.

Monitorul Samsung SC770 Touch este primul display al companiei optimizat pentru Windows 8. Utiliatorii pot muta, roti sau selecta obiectele de pe ecran, acesta putând recunoaște până la 10 puncte de atingere simultan. Suportul ergonomic al monitorului poate fi ajustat cu ușurință pentru a se potrivi cât mai bine preferințelor utilizatorilor. Acesta poate fi înclinat la un unghi de 60 de grade, iar design-ul ultra-slim și unghiul mare de vizibilitate oferă utilizatorilor o experiență de vizionare excepțională.

Proiectat pentru confortul consumatorilor, monitorul SC750 oferă un design ergonomic unic, capabil de o pivotare la 90 de grade. Monitorul a fost optimizat pentru vizualizarea documentelor și navigarea pe internet atât în format landscape, cât și portret, iar suportul slim îl poziționează exact la înălțimea privirii utilizatorului.

Tot în cadrul acestui eveniment, Samsung a anunțat și o serie de produse electrocasnice „Made for Europe”. Noul frigider Samsung RB31 oferă un grad mare de organizare și posibilități crescute de folosire a spațiului datorită caracteristicilor unice, precum raftul Easy Slide pentru depozitarea produselor fără efort, Full Open Box pentru produse voluminoase și coșul detașabil pentru sosuri Grab’N Go.

Mașina de spălat Eco Bubble (WF80F5E) folosește un generator de spumă care pornește la începutul ciclului normal de spălare. Acesta injectează aer în apa rece, dizolvând și activând detergentul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii