Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Noi tablete cu Android prezentate de Lenovo la MBC 2013 de la Barcelona

IdeaTab A1000
Lenovo a prezentat o nouă serie de tablete Android în cadrul MBC 2013 de la Barcelona, iar portofoliul, care conţine caracteristici unice de conectivitate, va fi disponibil în toată lumea începând cu al doilea trimestru din 2013.

Gama nouă de la Lenovo începe cu două tablete IdeaTab seria A, de 7 inci, create pentru a oferi atât mobilitate maximă cât şi performanţă. Potrivit Lenovo, A1000 este ideal pentru cumpărătorii aflaţi la prima tabletă, are caracteristici audio îmbunătăţite, în timp ce A3000 oferă procesare quad-core pentru viteză mare, pentru jocuri sau navigarea pe internet. Pe lângă aceste modele, Lenovo prezintă şi noul IdeaTab S6000 de 10 inci, care oferă opţiuni I/O extinse, un ecran mare şi un profil super-slim care asigură atragerea privirilor la cafenea, în timp ce vă bucuraţi de filme şi de jocuri.

“Am observat că tabletele de 7 inci sunt bine primite, în special de consumatorii tineri, activi, care sunt mereu pe fugă, aşa că am creat dispozitive care răspund acestor nevoi, cât si dispozitive pentru consumatorii mai pretenţiosi de jocuri şi multimedia” a spus Chen Wenhui, vicepreşedintele Lenovo şi GM Mobile Business Unit.

Vezi o galerie foto cu noile gadgeturi de la Lenovo!

În plus, toate tabletele Android IdeaTab vor veni la pachet cu Lenovo Mobile Access, un serviciu unic care permite utilizatorilor să se conecteze instant “out of the box”. Când clienţii deschid pentru prima oară IdeaTab S6000, A3000 or A1000 vor vedea o iconiţă care indică Lenovo ca furnizor de acces. Fără a fi nevoie să urmezi alţi paşi, poţi începe imediat să navighezi pe internet, să-ţi accesezi emailul sau să împarţi poze cu prietenii folosind acces HSPA+ 3G sau prin WiFi, în functie de configuraţie. Când serviciul iniţial Lenovo Mobile Access expiră vei fi întampinat cu opţiunea de a-ţi reînnoi planul sau de a-ţi selecta un alt serviciu. În prezent, Lenovo Mobile Access este disponibil în toate marile ţări din Europa de Vest, incluzând Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda şi Marea Britanie.

Cele mai noi tablet IdeaTab Android vor fi distribuite în regiunea EMEA în iunie 2013 ( disponibiltatea poate varia de la ţară la ţară). Preţurile nu au fost încă stabilite, dar vor varia de la 129 de euro până la 299 de euro, în funcţie de model .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii