FacebookTwitterLinkedIn

Smartphone-ul are un design modern şi vine într-o varietate de culori precum albastru, roşu, negru şi alb. Ascend W1 este o alternativă stilată şi inteligentă pentru consumatorii care caută tehnologie de ultima generaţie la un preţ corect.

HUAWEI Ascend W1 are un ecran IPS LCD cu tehnologie de ultimă generaţie pentru a oferi o vizibilitate perfectă în orice condiţii de iluminare. Ecranul  Start din meniul Windows Phone 8 permite customizarea şi fixarea de Live Tiles cu subiecte de interes personal şi update-uri în timp real. În plus, ecranul de blocare dinamic va afişa fotografiile şi update-urile selectate de utilizator, chiar şi atunci când telefonul este blocat.

“Ascend W1 este o combinaţie între filosofia de design Huawei, centrată pe utilizator, şi platforma Windows Phone 8, pentru a le aduce consumatorilor o alternativă competitivă.” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Adăugarea modelului Ascend W1 la portofoliul nostru de produse oferă acces consumatorilor la o gamă şi mai variată de smartphone-uri Huawei. La un preţ cu care consumatorii vor rezona, Ascend W1 subliniaza angajamentul nostru de a aduce smartphone-urile la îndemâna oricărui consumator, indiferent cine e sau ce îşi doreşte de la telefonul său.” – a adăugat Richard Yu.

HUAWEI Ascend W1 va fi disponibil în China şi Rusia începând din ianuarie 2013, urmând ca apoi să ajungă şi în Europa de Vest, Orientul Mjlociu, SUA şi alte ţări selecţionate.