Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Huawei lansează un media cub pentru acasă la MWC 2013

MediaQ
Huawei MediaQ M310 este considerat ideal pentru familiile care îşi doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă. Reprezentanții companiei susțin că media cubul conectează conţinutul disponibil pe smartphone-uri, tablete şi televizoare, aducând camera de zi într-o eră mai inteligentă.

Echipat cu procesor quad core, cubul MediaQ măsoară doar 14mm grosime și are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. MediaQ funcţionează ca şi un receiver (set-top-box), un smart TV şi un portal care permite tuturor conţinuturilor să fie accesate de pe orice device.

Acesta permite, totodată, proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Vezi aici o galerie foto cu noul gadget de la HUAWEI!

Cubul vine și cu o serie de jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează MediaQ-ul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas, iar preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii