FacebookTwitterLinkedIn

Echipat cu procesor quad core, cubul MediaQ măsoară doar 14mm grosime și are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. MediaQ funcţionează ca şi un receiver (set-top-box), un smart TV şi un portal care permite tuturor conţinuturilor să fie accesate de pe orice device.

Acesta permite, totodată, proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Vezi aici o galerie foto cu noul gadget de la HUAWEI!

Cubul vine și cu o serie de jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează MediaQ-ul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas, iar preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.