Cautare
, Contributor

Forbes.com

Internet |
|

ForbesGadget: Huawei lansează cel mai rapid smartphone 4G LTE din lume

ascend-p2.jpg
Huawei a lansat, în cadrul expoziţiei Mobile World Congress (MWC) 2013, Huawei Ascend P2 cu un procesor quad-core de 1.5 GHz şi tehnologia LTE Cat 4, devenind, astfel, cel mai rapid smartphone din lume. Ascend P2 va fi disponibil global în al doilea trimestru al lui 2013.

Noul model oferă o experienţă de utilizare a Internetului ultrarapidă cu viteze de download de până la 150 Mbps. Smartphone-ul Huawei are doar 8.4mm grosime şi un ecran in-cell touch IPS HD de 4,7 inch cu sticlă Corning Gorilla Glass. Acesta va fi disponibil în variantele de culoare alb şi negru.

„Noul telefon scoate în evidenţă experienţele uimitoare de utilizare a smartphone-ului şi tehnologia de ultimă oră pe care ne angajăm să le oferim consumatorilor din întreaga lume”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group.

Huawei Ascend P2 rulează pe platforma de operare Android 4.1, cu propria interfaţă de utilizare, Emotion UI 1.5. Incluzând o baterie de 2420 mAh şi un procesor quad-core de 1.5 GHz, Ascend P2 downloadează filme HD în câteva minute şi încarcă clipuri video online, pagini web, melodii sau e-Book-uri în câteva secunde. Tehnologia proprietară Huawei, ‘swift sharing’, suportă upload-uri şi download-uri de două până la trei ori mai rapide decât  alte smartphone-uri, într-un mediu Wi-Fi.

Datorită modului său NFC *, Ascend P2 permite efectuarea de e-payments şi poate funcţiona ca un bilet electronic. Tehnologiile unice dezvoltate de Huawei,  Quick Power Control (QPC) şi Automated Discontinuous Reception (ADRX), reduc consumul de energie cu până la 30% şi timpul de încărcare cu mai bine de  25% în comparaţie cu alte smartphone-uri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii