FacebookTwitterLinkedIn

Carcasa din aluminiu oferă o rezistenţă sporită pentru a ţine pasul cu utilizarea mobilă. Finisajul HP DuraFinish conferă rezistenţă la mânjire şi la uzură, păstrându-şi luciul metalic de culoare gri. Tastatura antistropi contribuie la protejarea împotriva stropilor mici a pieselor electronice sensibile şi a componentelor de bază, având dedesubt un strat subţire de film Mylar.

În paralel, HP 3D DriveGuard vă ajută să protejaţi unitatea de disc a laptopului în caz de impact, lovire şi cădere, pentru o protecţie îmbunătăţită a datelor dvs.

Cei de la HP susțin că, în cea mai mare parte, caracteristicile de securitate simplu de utilizat şi totuşi robuste vă protejează datele împotriva utilizatorilor neautorizaţi. Noul HP ProBook 4545s aduce cu el caracteristici de securitate de la recunoaşterea amprentei până la Face Recognition, iar astfel computerul portabil este protejat.

Cu noul HP utilizaţi plăci grafice distincte pentru a crea imagini strălucitoare, iar PC-ul va trece automat în modul de economisire a acumulatorului când sunt utilizate aplicaţii de zi cu zi. Tehnologia AMD Dynamic Switchable Graphics face aceste activităţi fără a le adăuga la lista “To Do”. Alternativ, putețiface un upgrade la tehnologia AMD Radeon Dual Graphics pentru performanţele de redare 3D de nivel profesional pe care le aşteptaţi de la două procesoare grafice care funcţionează simultan.

Cu ajutorul ArcSoft Total Media Suite adăugaţi perfecţiune prezentărilor dvs., redaţi, editaţi şi creaţi fişiere video şi audio. Prin portul USB 3.0, partajaţi simplu fişiere cu colegii.

La serviciu vizionaţi clipuri video pentru instruire, iar acasă vă puteți bucura de filmele preferate – toate mulţumită software-ului multimedia preîncărcat. Prin portul HDMI vă conectați la un afişaj mare, pentru a reda un film descărcat în computerul portabil.

Utilizând camera Web HD încorporată pentru videoconferinţe, întrunirile faţă în faţă vor deveni mult mai accesibile. ArcSoft Total Media Suite se poate utiliza pentru a iniţia camera web şi a realiza personal editarea fotografiilor şi înregistrări video.

Iar, după o zi lungă la serviciu, vă puteți relaxa cu sunete clare care vin direct de la noul HP ProBook 4545s prin SRS Premium Sound.