Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: HP aduce în România o nouă gamă de produse touch cu Windows 8

Tiberiu_Dobre_-_PPS_Country_Manager_HP_Romania_-res.jpg
Consumatorii interesați de tendințele din modă pot acum să își asoreteze noile produse cu ecran tactil de la HP, pregătite să facă față comenzilor complexe ale utilizatorilor.

Având un design atrăgător și caracteristici noi și dinamice, ultrabookurile HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook și HP ENVY x2; desktopul HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC și tableta HP ElitePad 900 se adresează unei game variate de utilizatori. “Produsele sunt dedicate utilizatorului modern de laptopuri și tablete, care este deosebit de exigent și știe exact ce își doreşte – eficiență, performanță, design atrăgător și preț competitiv”, a declarat Tiberiu Dobre, PPS Country Manager HP România.

Acesta susține că anul 2012 a fost unul destul de bun atât pentru piața pe care activează, cât și pentru companie. “Am avut o creștere a pieței în unități de 5%. Noi am crescut, însă, cu 18 procente și ne-am mărit cota de piață la 18,5%, cu două procente în plus față de anul 2011. Anul acesta estimăm din nou o creștere a pieței de 5% și vizăm, în același timp, o cotă de piață de 20%. Avem toate premisele să facem performanță și în 2013”, a adaugat Tiberiu Dobre.

Acesta este de părere că pentru consumatorii interesați de tendințele din modă, noile produse HP se remarcă prin design, tăieturile fine și simplificarea utilizării, în timp ce pentru cei ancorați la ultimele dezvoltări tehnologice, se vor evidenția performanțele ridicate de funcționare, sistemele audio, video sau cele de protecție a datelor.

Noul HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 beneficiază de un design metalic atrăgător, având grosimea de 2,3 cm și o greutate de 2,1 kilograme. Dispune de Beats Audio, de două difuzoare și de un subwoofer, fiind conceput pentru a oferi cel mai bun sunet și cel mai bogat conținut audio disponibile pe un PC sau laptop. HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 vine în România cu un preț recomandat de 4.399 lei, cu TVA inclus.

HP ENVY x2 este un computer portabil care funcționează și ca tabletă. Acesta oferă puterea a două dispozitive într-unul singur: un laptop cu afişaj senzitiv HD strălucitor și foarte rezistent sau o tabletă care poate fi detașată de tastatură și utilizată în mod independent. Datorită faptului că beneficiază de două baterii independente, una în tabletă și a doua în tastatură, autonomia totală a lui HP Envy x2 poate ajunge până la 19 ore! Cele 2 baterii se pot încărca independent sau simultan. Prețul recomandat pentru acest produs este de 3.999 lei, cu TVA inclus.

HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC oferă performanţe extrem de puternice şi atingere intuitivă, într-un design ergonomic, care economiseşte spaţiu. HP ENVY 23 este echipat cu sunet Beats Audio şi permite conversaţii video la rezoluție HD. Graţie procesoarelor Intel din a treia generaţie, echipamentul poate rula aplicații foarte complexe având un timp de reacție mic. Utilizatorii primesc, de asemenea, și pachetul Universal Music, care le oferă accesul la catalogul de muzică complet al Universal Music Group.Prețul recomandat este de 5.199 lei, cu TVA inclus.

HP SPECTRE XT TouchSmart Ultrabook oferă o experiență de atingere intuitivă pe un afişaj Full HD Radiance (rezoluție 1920 x 1080) cu diagonală de 15,6 inci, complet  tactil! HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook este dotat cu un sistem de protecție care păstrează datele în siguranță. Prețul de raft recomandat este de 5.599 lei, cu TVA inclus

HP ElitePad 900 este tableta perfectă pentru oamenii de afaceri. Poate fi asociată cu o gamă completă de accesorii, precum HP ElitePad Docking Station, HP ElitePad Expansion Jacket și HP ElitePad Productivity Jacket. Grație materialelor utilizate la realizarea sa, Corning, Gorilla Glass și aluminiu, tableta este foarte uşoară, dar și extrem de rezistentă. Marginile perfect conturate, ecranul anti-murdărire, butoanele de aluminiu și creionul opțional sunt tot atâtea plusuri care recomandă HP ElitePad 900. Are o diagonală de 10,1 inchi, display de 16:10 ideal pentru aplicațiile de birou și o cameră foto / video situată frontal, de 1080p Tableta are un preț de 3.799 lei cu TVA inclus, pentru modelul fără 3G și 4.149 lei cu TVA inclus, pentru modelul cu 3G.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii