FacebookTwitterLinkedIn

Evaluatorilor din asigurări care lucrează pe teren le permite să facă rapoartele pe loc, chiar imediat după un uragan. De asemenea, muncitorii din fabrici sau din construcţii pot accesa planurile şi alte informaţii de pe teren cu ajutorul conexiunii 4G şi Wi-Fi şi chiar cu funcţionalitatea NFC (Near Field Communication), fără pericolul ca praful sau umezeala să poată distruge dispozitivul.

Cu doar 590g și o autonomie de o zi a bateriei, tableta esteideală pentru a fi purtată oriunde, toată ziua, fără niciun compromis între mobilitate şi durabilitate. În plus, carcasa dură şi sticla rezistentă la zgârieturi protejează STYLISTIC M702 de şocuri şi alte elemente, fiind în acelaşi timp rezistentă la apă şi praf, ceea ce le oferă arhitecţilor, proiectanţilor sau constructorilor acces sigur la planurile de construcţie pe timp de vânt sau ploaie.

STYLISTIC M702 are instalate aplicaţii office şi un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosită pentru soluţii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigură şi oricând a datelor.

Noua tabletă de la Fujitsu M702 este disponibilă la retailerii tradiţionali şi online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu, Africa şi India la preţuri ce încep de la 999 de euro.