FacebookTwitterLinkedIn

Tableta 3G HSPA lansată de Cosmote are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permițând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri. Noua tabletă de 9,7 inci cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicaţii – Dolce Mobile TV şi web’n’walk și vine cu o memorie internă de 4 GB, care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Tableta dispune de o baterie de mare putere de 6000 mAh şi un încărcător micro USB.

Camera foto de 5MP cu autofocus, înregistrare 720p HD şi flash LED inclus, este perfectă pentru a fotografia sau înregistra clipuri, care pot fi foarte uşor distribuite în reţelele sociale sau prin e-mail.

Vezi si Revoluţia tabletelor și lupta lor cu PC-urile

În pachetul Cosmote My Tab, ce conține și husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) oferă 150 GB trafic de date inclus. Mai mult, clienţii COSMOTE  care activează pentru prima dată un abonament de Internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele două luni de contract. COSMOTE My Tab este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.