Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

ForbesGadget: Asus aduce generația următoare de PadFone

PadFone Infinity
Noul gadget PadFone Infinity de la Asus, un telefon inteligent cu design metalic, dotat cu tehnologie LTE, ecran cu diagonală de 5” și rezoluție Full HD, se transformă într-o tabletă de 10.1” atunci când este cuplat la accesoriul său de tip docking station, PadFone Infinity Station. PadFone Infinity rulează sistemul de operare Android 4.2.

Grație procesorului de nouă generație Qualcomm Snapdragon™ 600 cu patru nuclee, PadFone Infinity poate dezvolta performanțe mobile de excepție. Sistemul poate atinge o autonomie de până la 19 ore de convorbire în rețea 3G.

Ecranul său de 5” oferă o rezoluție 1920×1080 pixeli Full HD, cu o densitate de 441 de pixeli-per-inci pentru texte clare precum o pagină tipărită și imagini impresionante cu detalii fine. Telefonul dispune de o capacitate de stocare de 64Gb, procesorul de vârf Qualcomm Snapdragon™ 600 tactat la 1.7GHz și cu patru nuclee, pentru a facilita o experiență premium în operarea sistemului Android, liniară și cu răspuns rapid. La capitolul conectivitate, PadFone™ Infinity încorporează conexiunile de 100Mbit/s LTE și 42Mbit/s DC-HSPA+, asigurând navigarea web și download-ul la viteze mari.

Vezi aici cum arata noul gadget!

ASUS PadFone Infinity este dotat cu o cameră foto foarte performantă cu senzor optic de 13 Megapixeli și un sistem de lentile cu 5 elemente și f/2.0. Imaginile capturate fără întârziere uimesc prin nivelul detaliilor. Un procesor de imagine dedicat îmbunătățește calitatea cadrelor surprinse în condiții de iluminare slabă și îi permite telefonului PadFone™ Infinity să realizeze până la 100 de poze secvențiale (la 8 frame-uri pe secundă), înregistrând simultan video 1080p Full HD. PadFone™ Infinity poate reda totodată materiale video 1080p Full HD prin portul MyDP compatibil Micro-USB.

ASUS PadFone Infinity va fi disponibil în Taiwan începând din luna aprilie și ulterior în alte state selectate, începând cu trimestrul 2 al anului 2013. Prețul aproximativ al ansamblului PadFone Infinity cu 64GB și PadFone Infinity Station va fi 999 Euro. Prețurile și specificațiile exacte pot varia de la piață la piață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii