Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

ForbesForward

Dragi cititori ai revistei Forbes România,

Am creat, pe www.forbes.ro, secțiunea ForbesForward – locul unde companiile din România își împărtășesc planurile de viitor, strategiile de supraviețuire, de comunicare, de consolidare.

Veți găsi aici răspunsurile companiilor din România la întrebări care apar acum, în contextul dificil actual. Forbes este o publicație venerabilă, o veritabilă instituție centenară, dar secretul longevității noastre constă în faptul că mereu am privit către viitor, cu speranța și credința că putem și trebuie să facem tot, absolut tot ceea ce ține de noi pentru ca acest viitor să fie cât mai bun.

Astfel, în aceste vremuri dificile, în care toate principiile și cunoștințele despre lume, viață, business și omenire ne vor fi profund testate, Forbes România lansează și menține un dialog continuu cu toate companiile din România, din dorința de a susține sectorul privat prin comunicare impecabilă și prin consolidarea comunității de oameni de afaceri, branduri și companii.

O comunitate în care să ne ajutăm, să învățăm unii de la alții, să distribuim și să primim idei (poate salvatoare).

Doar uniți vom reuși, doar fiind mereu la curent cu ce se întâmplă în lumea de business vom putea să ne ajutăm, să ne ridicăm, să continuăm.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii