Cautare
, Contributor

Forbes.com

ForbesCars |
|

ForbesCars – Prima revistă exclusiv pe iPad

forbes_cars.png
Revista Forbes România lansează ediția specială ForbesCars – The testdrive issue, care include 25 de testdrive-uri cu cele mai fierbinți mașini ale momentului.   “ForbesCars reprezintă, după ForbesLife, o nouă ocazie pentru a dezvolta o secțiune prezentă în mod regulat în interiorul revistei într-o revistă de sine stătătoare. Numai că spre deosebire de ForbesLife, ForbesCars este lansat în exclusivitate în format digital, iar tabletele iPad vor avea întâietate”, declară Ionuț Bonoiu, redactor-șef Forbes România.

Revista poate fi descărcată gratuit din aplicația de iPad a Forbes România. (https://itunes.apple.com/ro/app/revista-forbes-editia-romaneasca/id580443828?mt=8

Cele 25 de teste din prima ediție a ForbesCars au fost realizate în totalitate în România, iar concluziile acestor teste sunt prezentate cititorilor prin intermediul unui layout spectaculos, care preia din elementele care au impus pe piață și revista lunară ForbesLife.

“Dacă ai în plan să îţi cumperi o maşină în următoarea perioadă, atunci cu siguranţă vei alege unul dintre modelele pe care ţi le prezentăm. Dacă nu ai de gând să îţi cumperi o maşină în următoarea jumătate de an, îţi recomandăm să parcurgi textele din revistă şi s-ar putea să te răzgândeşti”, declară Tudor Bratu, fondatorul primului proiect editorial auto disponibil exclusiv pe Facebook, Autograma și coordonatorul primei ediții Forbes Cars.

Pentru lista completă a testelor accesați https://www.forbes.ro sau deveniți fanul nostru pe Facebook (www.facebook.com/ForbesRomania) ori Twitter (www.twitter.com/ForbesRo).

Revista ForbesCars este disponibilă în exclusivitate pe iPad (https://itunes.apple.com/ro/app/revista-forbes-editia-romaneasca/id580443828?mt=8)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii