Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Forbes Small Business: Patru antreprenori au investit 8 mil. euro și vor aduce surf-ul lângă București

Sunt tineri, curajoși și se autointitulează „exploratori ghidați de pasiunea pentru inovație”.
FREELO Indoor Surf

Ei cred că în afaceri explorarea determină inovația, iar inovația este motorul din spatele creșterii economice. Astfel că, Mihai Zamfir, Aurelien Marquet, Bogdan Boeru și Andrei Ion au investit aproximativ opt milioane euro pentru a pune bazele primului centru de agrement cu tunel de vânt aerodinamic și piscină cu valuri pentru surf din țară.

Proiectul, denumit Freelo, este dezvoltat pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați în Chitila, lângă Capitală, și va fi finalizat în primăvara lui 2016. Complexul va cuprinde, printre altele, și o zonă de relaxare cu pisicină semiolimpică, spa, restaurant gourmet, boutique hotel și zonă de proiecție video în aer liber.

FREELO Indoor Skydiving

Citește și povestea TNT Brothers

Antreprenorii spun că tehnologiile folosite în cadrul complexului sunt dezvoltate de către ingineri locali, iar calitatea acestora va plasa proiectul printre cele mai avansate centre de agrement din punct de vedere tehnologic din lume.

Tunelul de vânt vertical va permite publicului să sfideze gravitația și să experimenteze senzația de cădere liberă din timpul unui salt cu parașuta.

Vezi mai multe povești de succes pe Forbes Small Business

Surful este practicat în general la ocean și doar în anumite condiții meteorologice, iar pe plan local este considerat un sport exotic. Totuși, în cadrul Freelo, acest tip de activitate care la nivel global reunește o comunitate din ce în ce mai vastă de pasionați, devine posibil și în București, atât vara cât și iarna, într-o piscină cu valuri create cu ajutorul tehnologiei.

„Am identificat potenţialul de a dezvolta o serie de tehnologii performante în țară. Inspiraţi de istoria ţării noastre în industria aeronautică și nu numai, am colaborat cu ingineri români şi companii de top pentru a dezvolta aceste tehnologii avansate pentru divertisment. Scopul nostru este de a construi un proiect unic în România, care va oferi experienţe inedite publicului şi va inspira și alți antreprenori să ne urmeze exemplul”, spune Mihai Zamfir, CEO al KEI Development, o societate pe acțiuni, specializată în investiții în inovație. 

Forbes Small Business: Iulian Pădurariu aduce serviciu de car sharing la Cluj

Forbes Small Business: O tânără a mizat pe un boutique de bijuterii și are afaceri de aproape 80.000 de euro

Forbes Small Business: Pariu cu racii

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii