Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Forbes se va lista pe bursa din New York în urma fuziunii cu o companie de tip SPAC

Grupul american de presă Forbes Media LLC se va lista pe bursa din New York în urma fuziunii cu Magnum Opus Acquisition, o companie de tip SPAC, cu sediul la Hong-Kong.
forbes-logo_

Forbes Media LLC și Magnum Opus Acquisition au încheiat astăzi acordul de fuziune, tranzacția urmând să se încheie la finalul anului sau la începutul lui 2022.

După finalizarea fuziunii, compania va fi în continuare gestionată de aceeași echipă, sub conducerea directorului executiv Mike Federle, însă la Consiliul de Administrație se vor alătura și alți membri, care vor fi anunțați ulterior.

„Cu această tranziție, de la o companie privată la una cotată la bursă, Forbes va avea capitalul necesar pentru a-și accelera expansiunea”, a spus Mike Federle, CEO Forbes.

În urma fuziunii, compania va fi evaluată la 630 de milioane de dolari, potrivit Forbes.com.

Fondată de jurnalistul Bertie Charles (B.C.) Forbes în 1917, Forbes Media deține revista Forbes, cu ediții în peste 25 de limbi, inclusiv în română.

O companie SPAC este un vehicul investițional tranzacționat public, specializat în atragerea de capital pe bursă cu scopul de a finanța o achiziție. Compania achiziționată devine publică în urma fuziunii, procesul reprezentând o alternativă la listările tradiționale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii