Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Forbes România lansează ediția specială „Small Business – România celor mici”

coperta_138
Pornind de la ideea tot mai des vehiculată că Europa are nevoie de antreprenori, Forbes România a dedicat a doua ediție a anului afacerilor mici, aflate la început de drum.

Ediția specială România celor mici poate fi privită ca un pariu pe care Forbes România îl pune pe micii antreprenori. Şi pentru că, la început, este mereu nevoie de sfaturi, 30 de manageri, antreprenori sau consultanţi au acceptat provocarea de a face potretul antreprenorului de succes.

Ion Sturza, președinte Fribourg Capital, Lucia Morariu, preşedintă ANAT şi Eximtur, Florian Aldea, director general Carpatcement Holding sau Ioana Filipescu, managing director Filipescu Visa Financial Advisors, sunt doar câteva nume ale celor care au contribuit la aflarea celor 10 calităţi necesare pentru a avea succes.

Descoperiți poveştile antreprenorilor care alcătuiesc România celor mici în ediția tipărită a revistei disponibilă pe piaţă începând cu data de 9 februarie, dar și în variantă digitală a revistei din webviewer  sauîn aplicația de iPad a Forbes România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii