Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Forbes România dă startul concursului de arhitectură pentru studenți

În data de 28 februarie 2019, Forbes România organizează la Hotel Intercontinental cea de-a cincea ediție a Galei Forbes Best Office Buildings, evenimentul dedicat celor mai relevante proiecte imobiliare din segmentul birourilor din România.
Forbes Office buildings_2019_StudentA3landscape_2

În cadrul galei Forbes Best Office Buildings vor fi premiați cei mai importanți actori din segmentul de piaţă dedicat clădirilor de birouri din România: dezvoltatori, investitori, proprietari, bănci, companii chiriașe.

Pentru al treilea an consecutiv, Forbes România va organiza, cu această ocazie, un concurs al celor mai frumoase proiecte de arhitectură, create de studenţi din cadrul universităţilor de arhitectură.

Studenții se pot înscrie în concurs până la data de 24 februarie 2019, prin trimiterea la adresa de e-mail officebuildings@forbes.ro a unui link cu video despre ei și proiectul propus, precum și schița proiectului.

Un juriu cu experienţă va decide cele trei proiecte care vor intra în etapa finală. Un singur proiect va fi câștigător, iar premiantul va primi un internship plătit de 3 luni, oferit de One United Properties în cadrul firmei de arhitectură X Architecture & Engineering.

Mai multe detalii și informații la events@forbes.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii