Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

Forbes Media vinde pachetul majoritar de acţiuni unor investitori internaţionali

Noul acţionar majoritar este Integrated Whale Media Investments (“IWM”), cu sediul la Hong Kong.
 aboneaza-te
SteveForbes.jpg

(Foto: Steve Forbes)

Forbes Media vinde majoritatea acţiunilor unui grup internaţional de investitori pentru a accelera creşterea globală a companiei. Elevation Partners va ieşi astfel din Forbes Media.  Termenii tranzacţiei nu au fost divulgaţi.

Forbes Media LLC a anunţat că a încheiat o înţelegere conform căreia un grup internaţional  de investitori va cumpăra o parte majoră din acţiuni. Familia Forbes va păstra o parte semnificativă a acţiunilor şi va lucra împreună cu grupul de investitori pentru a creşte cota de piaţă a produselor Forbes Media în presa scrisă, digital şi tehnologie , precum şi brandurile conexe.

Cumpărătorul, Integrated Whale Media Investments (“IWM”), cuprinde investitori internaţionali şi e condus de Integrated Asset Management (Asia) Limited (“IAM”), o companie de investiţii cu sediul la Hong Kong. Alt investitor semnificativ în IWM este Wayne Hsieh, cofondatorul ASUSTeK Computer Inc., unul dintre cei mari retaileri de PC-uri şi primul producător de  plăci de bază din lume.

Familia Forbes păstrează o parte semnificativă a acţiunilor, iar echipa de management rămâne neschimbată. Forbes Media rămâne o companie independentă cu sediul în SUA.

Produsele Forbes Media au în prezent un reach de 75 de milioane de oameni, prin print, digital, TV, conferinţe, mobil. Forbes Media a realizat în 2013 cea mai bună performanţă financiară din ultimii şase ani.

În SUA Forbes are peste 6 milioane de cititori,  numărul ediţiilor internaţionale ale Forbes a ajuns la 36, iar site-urile sub brandul Forbes au ajuns la 24. În România, revista Forbes este editată de BP Publishing Media, care mai publică Forbes Life şi Up by Forbes.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii