Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Forbes în lume: 20-27 august

Forbes deține cea mai extinsă rețea de licențe locale între toate publicațiile de business, cu ediții în aproximativ 40 de țări din lume.
 aboneaza-te
forbes in lume fb

Forbes Africa

Business.În numărul din luna August, Forbes Africa a celebrat Luna Femeii, discutând cu Phuti Mahanyele și Stacey Brewer despre cum au ajuns în topul oamenilor de afaceri din Africa de Sud.

Forbes Franța

Fotbal.Cea mai recentă ediție a Forbes Franța îl are pe copertă pe Antoine Griezmann, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal francezi și proaspăt câștigător al Campionatului Mondial de Fotbal ce s-a desfășurat în Rusia.

Forbes Spania

Analize.Ediția din luna august a Forbes Spania cuprinde o analiză detaliată a industriei fondurilor de investiții din Spania, un material despre cariera actualului președinte al Franței, Emmanuel Macron, dar și un interviu cu Bernard Arnault despre angajamentul său față de compania pe care o conduce, LVMH.

 

Forbes Austria

Natură. Reinhhold Messner, unul dintre cei mai cunoscuți alpiniști din lume și prima persoană care a reușit să cucerească toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri, dar și fost membru al Parlamentului European, vorbește într-un interviu despre relația omului cu natura.Forbes Italia

Fitness.În paginile celui mai recent număr se regăsește un interviu cu omul de afaceri Nerio Alessandri, fondatorul companiei Technogym, unul dintre cei mai importanți producători de aparate de fitness din lume.

 

Forbes Brazilia

Management.Pedro Parente, fostul președinte al Petrobas, vorbește într-un interviu despre maniera în care a condus compania în perioada de criză, dar și despre activitățile sale din prezent și despre planurile de viitor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii