Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Forbes, locul 4 în topul celor mai citate publicatii print

Ziare-si-reviste-romanesti.jpg
Revista Forbes s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai citate publicații print, înaintea unor publicații precum România Liberă sau Capital, potrivit unui studiu realizat de mediaTrust.

In topul celor mai citate publicații de business revista Forbes este pe locul 3, depășind Capital, money.ro și zf.ro.

Pe primul loc în clasamentul celor mai citate surse media este Realitatea Tv cu 62 de menţiuni. Hotnews.ro se află pe locul doi, cu 60 de menţiuni, urmat de Antena 3, cu 55 de menţiuni. Citările celor trei produse media s-au realizat, în principal, în contextul unor subiecte din sfera politică şi economie. În clasamentul general al celor mai citate surse se mai găsesc Rtv.net (45 menţiuni), România TV (37 menţiuni), Realitatea.net (32 menţiuni). B1 TV se află pe locul 7 în top, cu 29 menţiuni, urmat de Pro TV cu 21 de menţiuni.

Printre cele mai citate portaluri online se numără hotnews.ro (60), urmat de rtv.net (45) şi realitatea.net (32). Următoarele în topul mediaTrust sunt gândul.info (9 menţiuni), capital.ro (7) şi sport.ro (6 menţiuni).

Ziarul Financiar este cel mai citat la categoria publicaţii de business, cu 11 menţiuni. Urmează Capital.ro cu 7 menţiuni. Forbes este pe locul trei în clasamentul publicaţiilor de business cu 6 menţiuni. Revista Capital se află pe locul patru cu 5 menţiuni, urmat de Money.ro, cu 4 menţiuni.

La capitolul posturi TV, media a citat îndeosebi informaţii care, iniţial, au apărut la Realitatea TV şi Antena 3 cu 62, respectiv 55 menţiuni. România TV este clasat pe locul trei cu 37 de menţiuni. B1 TV a înregistrat 29 de menţiuni, urmat de Pro TV cu 21 menţiuni şi Kanal D cu 14.

În ceea ce priveşte posturile radio, media a citat cu precădere informaţii transmise de Kiss FM, Magic FM si Europa FM România Actualităţi şi Radio 2, fiecare cu câte o menţiune.

Studiul ,, Cele mai citate produse media din Romania”a fost realizat pe baza a 509 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 martie 2013 în presa tipărită.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii