Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Forbes Life – număr dublu decembrie-ianuarie

Forbes_Life_25_C1.jpg
Numărul de decembrie - ianuarie al revistei de lifestyle FORBES LIFE se află la toate punctele InMedio, începând de luni, 9 decembrie, cu un cover-story palpitant despre ceea ce ne rezervă în 2014 moda, sportul, astrologia și... vânătorii de cool.

COVER-STORY: Ce secrete ascunde în 2014 în…

MODĂ: Fetele care aduc moda

Se înscriu în categoria aparte a oamenilor care reușesc să arate ,,altfel” decât toți ceilalți, fără să lase impresia că se străduiesc. De ani de zile, Alexandra Paven și Ana-Maria Stănescu cutreieră lumea-ntreagă în căutarea acelor creații de nișă care să aducă ,,altfel”-ul și în peisajul bucureștean. Am stat de vorbă despre avangarda modei și, mai ales, despre ceea ce va însemna să fii diferit în 2014.

ASTROLOGIE: Extemporal la matematica vieții

Miliardarii lumii se ghidează după principiile acestei străvechi științe, iar România se poată lăuda, de anul trecut, cu cel mai tânăr Maestru Feng-Shui din lume. Am discutat cu Cristina Groza despre adevăratele principii Feng-Shui și despre elaborata matematică a destinului sub care stă anul 2014.

SPORT: Perpetuum Mobile

Dintre toate sporturile care există pe lume, cel mai bun este, întotdeauna, cel de care reușești să te ții pe termen lung. Totuși, programele oferite de către centrele de fitness și wellness variază după sezoane și tendințe internaționale, făcându-ne, la început de an mai mult ca oricând, să ne dorim ,,altceva”. Am aflat, pentru tine, cum se va mișca sportul în 2014.

COOLHUNTING: 14 lucruri cool de făcut în 2014

Pentru că nu aduce anul ce aduc tendințele în materie de lucruri, experiențe și idealuri ,,cool”, am discutat cu fetele de la agenția de coolhunting Antz și îți propunem 14 lucruri pe care trebuie neaparat să le faci dacă vrei să accezi la spiritul ,,hipsteresc” sau, pur și simplu, să încerci ceva nou și distractiv în 2014.

HAUTE-HORLOGERIE: Vacheron Constantin și muzica orologeriei de excepție.

Vacheron Constantin, venerabilul brand de haute-horlogerie, a lansat una dintre cele mai frumoase și mai melodioase piese concepute vreodată – Patrimony Contemporaine Ultra-Thin Calibre 1731.

AUTO: Pasiunile unei doamne

După moda de lux și businessul, cea mai mare slăbiciune a femeii de afaceri Carmen Șeitan o reprezintă… momentele petrecute la volan. Tocmai de aceea, am provocat-o pe cea care a adus pe scena luxului românesc branduri precum Canali, Moschino și Brunello Cucinelli, la o escapadă într-un bolid de mare viteză: noul model de Bentley.

PARFUM: Geometria Linari

Designerul german Rainer Diersche se afla pe o plajă din Mozambic când a hotărât să facă trecerea de la designul de mobilier exclusivist la parfumerie fină, creându-și propriul brand de esențe de cameră.

GASTRONOMIE: Diplomația gusturilor fine

De un an încoace, restaurantul Clubului Diplomatic din București s-a reinventat printr-un mix mai greu de găsit în agitația Capitalei: o oază de mâncare italiană ,,ca la carte”, într-o atmosferă care sugerează căldura boemă a sufrageriei de acasă. Bonus: una dintre cele mai frumoase priveliști din oraș.

MY STUFF: Helen Coulon, specialistul spa de la ,,Country Club Stejarii”

BIJUTERII: Marco Bicego sau culorile Dolce-Vita

Marco Bicego este un brand de bijuterii colorate precum cerul și soarele Italiei, vibrante, vesele, originale și inspirate din bucuria de a trăi care pare că îi animă pe toți locuitorii din Cizmă.

STIL MASCULIN: Câteva tendințe pentru un an 2014 în care imaginea trece la nivelul următor

ARTĂ: Vienna Fair sau cum mergi cu arta contemporană românească la târg

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii