Cautare
, Staff

Evenimente |
|

Forbes Lady – Valori feminine în business – Ediția aprilie 2019

În atmosfera elegantă de la Hotel Epoque, Forbes LIFE România a organizat cea de-a zecea ediție a evenimentului Forbes Lady – Valori feminine în business.

Continuând tradiția impusă de succesul edițiilor anterioare, evenimentul a adus împreună pentru o cină relaxantă într-o ambianță destinsă, 40 din doamnele zonei de business din România, parte a comunității de business Forbes România.

Evenimentul Forbes Lady își propune să fie o sursă de inspirație pentru doamnele mediului de afaceri românesc. Timp de aproximativ două ore și jumătate, acestea au primit sugestii valoroase cu privire la frumusețe, eleganță și amprenta personală –  stilul vestimentar și accesoriile potrivite din partea Luciei Faur, stilist și fashion editor Forbes LIFE, Cellini și Furla. De asemenea Chef Samuel Le Torriellec a pregătit pentru doamnele invitate un meniu ale cărui preparate ating perfecțiunea din punct de vedere al gustului și aspectului și au putut degusta în avampremieră unul dintre noile sortimente Nespresso.

Forbes Lady reprezintă evenimentul care aduce în prim-plan micile bucurii care fac viața plină de farmec.

Forbes Lady – Valori feminine în business îmbină utilitatea unor informații noi cu o ambianță sofisticată, discuții interesante și networking.

 

Parteneri strategici

BMW România

Carrefour România

CELLINI

Furla

Cafeaua oficială

Nespresso

 

Partener gold

Parteneri

Hotel Epoque

Relais & Chateaux

Idyllic Events

Casa de Vinuri Cotnari

Vin Magazin

Sweet Concept

Choco Land – We Do Chocolate 

Puteți vedea albumul de fotografii al evenimentului accesând pagina de Facebook a ForbesLIFE România https://www.facebook.com/forbesliferomania/

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii