Cautare
, Contributor

Forbes Kids |
|

Forbes Kids a premiat cei mai talentați copii în muzică

Peste 150 de părinți s-au bucurat de  primele zile de vară la cea de-a opta ediție a evenimentului Forbes Kids, organizat sâmbătă, 9 iunie 2018, la Residence Hotel Arc de Triomphe.
34888934_1883789018319081_1813436768347750400_o

Gazda acestui eveniment a fost frumoasa prezentatoare TV și mamă a cinci copii, Anca Sina Serea. Spre deosebire de edițiile anterioare Forbes kids, anul acesta am premiat 10 copii – muzicieni excepționali care s-au remarcat pe scena națională și internațională. Și cei mici, și cei mari au sărbătorit primele zile de vară la atelierele creative oferite de Kids Republic și Retropolitan și s-au distrat la spectacolul oferit de Profesorul Trăsnit de lBlu Party.. Copii mai mari au descoperit tainele roboților la atelierul oferit de  Small Academy și universul realității virtuale în cornerele create de Univrse.

Premianții acestei ediții au fost:

Alina Mreană – chitară, Daria Batschi – harpă, Alexandru Costea- contratenor , Emanuel Iușan – trompetă, Dragoș Saliu – pian, Lisa Maria Calotă – chitară și canto, Freja Apelkvist – violoncel, Andrei Mărăcine – vioară, Sofia Smărăndescu – vioară, Na-na Zhang – vioară, Isso Hodar- chitară, Matei Cristian Lăbunț – pian,  Eva Garet- pian.

Revista Forbes Kids este un proiect special al revistei Forbes România în care prezentăm modele de educație și de parenting modern, lecții de viață, dar și de business a căror idee s-a născut odată cu apariția pe lume a copiilor. La evenimentul de astăzi vom sărbători succesul în business și în educație, dar mai ales vom sărbători copilăria cu ce are mai frumos în ea: jocuri, talent, performanță, reușită, creativitate și puterea de a-ți urma visul.

Evenimentul Forbes KIDS se adresează părinților din universul revistei Forbes, oameni care au business-uri de succes, dar care au și o preocupare constantă legată de formarea, educarea și viitorul copiilor lor, care pun un accent deosebit pe timpul de calitate petrecut împreună cu familia.

Mulțumim partenerilor noștri: BMW Group – Partener strategic ; Caroli – Partener gold; HiPP România și Klorane Bebe în calitate de parteneri silver.

Evenimentul a fost suținut de: Residence Hotel Arc de Triomphe, Blu Party, Profructta, Melissimo, Melarium, Teto, Antica Gelateria del Corso by Aqualove, Chilli Ideas, Zeedo, Univrse, Kids Republic, Hama, Small Academy, Angeline Cake Boutique și Paper Flowers.

Foto: Andrada Mihăilescu și Marius Michailov

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii