FacebookTwitterLinkedIn

Apoi, așteaptă următoarea întrebare, studiindu-te din cap până-n picioare. În cele din urmă, atitudinea lor este normală, pentru ei ești ceva nou, nu sunt obișnuiți ca jurnaliștii să le adreseze întrebări, în ciuda performanțelor pe care le-au atins la o vârstă fragedă.

Dacă nu ești ”înarmat” cu o listă consistentă de întrebări, atât pentru ei cât și pentru părinții lor, acești copii pot deveni unii dintre cei mai dificili interlocutori, tocmai pentru că nu seamănă în niciun fel cu șefii de companii și oamenii de afaceri cu care noi, redactorii și editorii ”Forbes România”, discutăm în mod obișnuit.

De-a actrițele

Ursitoarele au fost darnice cu familia Poslușnic și au revărsat talent actoricesc asupra surorilor Patricia și Sara .

Forbes Kids: Sara și Patricia Poslușnic

Start către performanță

La doar nouă ani, Jennifer Dossey este campioană națională la viteză și săritura în lungime, iar Anișoara Cușmir, antrenoarea ei, îi prevede un viitor strălucitor.

Forbes Kids: Jennifer Dossey

Frăția actorilor

Ce au învățat Bogdan și Ștefan Iancu de la marii actori alături de care au jucat, printre care Steven Seagal și Gerard Depardieu.

Forbes Kids: Bogdan și Ștefan Iancu

Karate Kid

Ce legătură este între personajul de desene animate Naruto și  Bogdan Birdeș, campion național la stilul Goju Ryu în ultimii patru ani.

Forbes Kids: Bogdan Birdeș

În cheie muzicală

Pian, jiu-jitsu, dans sportiv. Sunt doar câteva dintre preocupările Timeei Mincă, câștigătoare a două premii naționale la concursuri de interpretare la pian.

Forbes Kids: Timeea Mincă

Reveniți pe forbes.ro pentru a citi poveștile altor copii talentați din România