Cautare
, Contributor

Timp liber |
|

Forbes Kids Festival 2021, ediția a treia a celui mai frumos festival de familie

După un an de pauză, FORBES KIDS FESTIVAL revine cu o nouă ediție plină de culoare și voie bună, pe 3 iulie, începând cu ora 09:00, în grădina generoasă de la Crowne Plaza București.
carton web_Forbes Kids_festival_2021_16_9_5

A fost un an greu și ciudat, cu prea multe întâlniri online și prea puțină interacțiune offline. Acum, însă, suntem bucuroși să ne dăm întâlnire la cel mai frumos și relaxant festival de familie – FORBES KIDS FESTIVAL, ediția a III-a.

V-am pregătit o mulțime de surprize și bucurii interactive, respectând în egală măsură regulile de siguranță și distanțare socială recomandate în contextul covid-19. Așadar, avem joacă multă, ateliere fel și fel, spectacole inedite, muzică bună, tombole cu premii și un cadru de poveste pentru o zi de neuitat: 3 iulie @ Grădina Crowne Plaza București.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, singura condiție de acces fiind înregistrarea pe platforma Eventbrite (link AICI) pentru unul dintre cele cinci intervale orare: 09:00 – 10:45; 11:00 – 12:45; 13:00 – 14:45; 15:00 – 16:45 sau 17:00 – 18:45. Și, desigur, să nu întârziați!

Doar câteva dezvăluiri din program: ateliere de engleză, de slime, de pictură cu nisip colorat, de pictură pe forme de ceramică și măști, etc.; Pe scenă avem programat spectacolul TIC „Punguța cu doi bani”, spectacol OCC, spectacolul-atelier „Oul Micului Bufniță!” de la Teatrul Mititel și lista bucuriilor continuă în detaliu pe pagina de Facebook Forbes Kids (click AICI).

Link event: https://www.facebook.com/events/294218885425106

Mulțumim tuturor partenerilor care susțin timpul de calitate în familie prin Forbes Kids Festival!

Parteneri strategici: Tex, Teilor, Nordis

Parteneri gold: Catena, Artesana, Reciclad’OR

Parteneri silver: English Kids Academy de la IH Bucharest, Aqua Carpatica

Parteneri: Julius Meinl, Chilli Ideas, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creangă, Rembrandt Art Centre, Wagner Arte, Coding Hub, Mamprenoare, Anna Noua, Lura, PlaYouth, AnaDance, Clinicile Nicomed, Butterfly Music School, Federația Română de Scrimă, Teatrul Mititel

Parteneri media: Itsy Bitsy, PapTot, Sfatul Părinților , Modern Dads, Kreatoria, Solonaria

 

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro
Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii