Cautare
, Contributor

Proiecte speciale |
|

FORBES KIDS, ediția 2014: Lecții de viață și afaceri de familie

De joi, 26 iunie, apare la toate punctele Inmedio ediția 2014 a revistei anuale ,,Forbes Kids”. Care sunt lecțiile comune între antreprenoriat și... meseria de părinte?

coperta_forbes_kids_2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De data aceasta însă, întrebările noastre nu au țintut strategiile de business, ci echilibristica de a gestiona două job-uri în același timp: cel de antreprenor curajos care vrea să cucerească lumea și, tot cu normă-ntreagă, cel de părinte care vrea să-i dăruiască lumea copilului său.

,,Savoir-vivre” în familie: Maria și Cristian Preotu – cuplul din spatele unor branduri precum ,,Petit Bateau”, ,,Le Bistrot Français” sau ,,Comtesse du Barry” – formează o echipă atât acasă, cât și în business. Cum trăiește, în inima Bucureștiului, o familie ,,à la française”?

Un hit de familie: Când mama are o editură eco pentru copii, iar tatăl cântă într-o trupă care a scris istorie rock, viața de bebe e colorată și… sună bine.

Lecțiile unei ,,single mom”: Cum se reînvață atenția, care sunt cele mai prețioase și fragile lucruri în viață și alte povești din magazinul de porțelanuri.

Viața ca o foaie albă de hârtie… sau povestea frumoasă a întâlnirii dintre o mamă adoptivă și copilul care s-a născut mai întâi în visele ei.

Rapsodie în roz: Pornit acum zece ani din imaginația a două surori cu spirit antreprenorial, brandul românesc ,,PNK Casual” a devenit cu adevărat… o afacere de familie.

Parfum de acasă: Despre aventurile unui băiețel de cinci ani în lumea mirosurilor fine și toate lecțiile pe care le predă, pe parcurs, părinților lui.

Despre artă, intuiție și frumusețe: Când viața unui medic transformat în antreprenor începe să graviteze în jurul unei micuțe domnișoare îndrăgostite de modă, rezultatul nu poate fi decât un delicat duet artistic, la feminin.

TEORIA ROIULUI ÎN EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ: Pentru a face cu adevărat o schimbare în sistemul de învățământ din România, nu trebuie să vii cu soluții la toate problemele adunate de-a lungul anilor. Două femei cu mult entuziasm și voință dovedesc că singurul lucru care contează este să adresezi întrebarea potrivită.

LESLIE HAWKE: De ce grădinița este o afacere bună pentru copilul tău

AFACERI ÎN LUMEA COPIILOR: Cum o antreprenoare de 21 de ani a cucerit online-ul cu un brand pentru copii și care sunt obiectele cu factor ,,baby cool” de care trebuie să afle orice părinte.

SANDIE BLANCHET (UNICEF): Despre drepturile copiilor în România și evoluția pozitivă din ultimii ani.

MAGIA MIRELEI RETEGAN: Trăiește într-o lume de poveste, pe care și-a creat-o de una singură. Am stat de vorbă cu o mamă și o antreprenoare a cărei satisfacție supremă – în viață și în business – se naște din bucuria tuturor copiilor pe care îi face fericiți.

BUSINESS CU SUFLET; Pasiunea pentru teatru și dragostea pentru fiul ei, Codrin, au inspirat-o pe Daniela Nane să înfiinţeze una dintre primele școli de teatru de la noi destinate copiilor. De la un proiect cultural pentru cei mici, școala i-a prins în mrejele ei și pe cei mari. Rețeta succesului ei nu este una de business, ci de suflet.

Performanță în clasa a cincea: Balet la Operă, compoziții proprii și interpretare de înaltă clasă la pian. Toate acestea poartă un nume: Ioana Andrei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii