Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

FOTO: Evenimentul ForbesKids 2015

Forbes România a organizat cea de a treia ediție din seria evenimentelor ForbesKids, odată cu lansarea noului număr al suplimentului cu același nume. Ediția 2015 a revistei ForbesKids este dedicată copiilor și părinților deopotrivă.

ForbesKids prezintă lecții de viață și de business de la ce mari pentru cei mici, povești de familie, branduri de succes create pornind de la universul copilăriei, opinii și concepte noi de parenting și multe altele. În cadrul evenimentului organizat la hotelul Athenee Palace Hilton, într-o atmosferă de familie, cu cele mai interesante jocuri ale copilăriei, cântecele educative și gustări colorate, dar foarte sănătoase pentru cei mici.

De la eveniment nu a lipsit nici în acest an veselia celor de la Gașca Zurli, alături de care Forbes a orchestrat surprizele unei lansări speciale. Și mai mult de atât, Zurli a reușit să îi facă și pe părinți să se transpună în acea lume minunată a copilăriei. De asemenea, cei mici s-au bucurat de mâncarea gustoasă și sănătoasă pregătită de Baby Fresh Food și deserturile colorate realizate cu măiestria Grace Couture Cakes. Forbes România le mulțumește și sponsorilor Medlife, Vavian Pharma, BCR și Next și partenerilor Algida, Tzitzi-Poc, Vată de zahăr, Iepuri Pitici și Orange.

GALERIE FOTO FORBESKIDS 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii