Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Artă & Cultură |
|

Co-fondatorul Cărtureşti vine la Forbes Heroes

Sâmbătă, la Forbes Heroes, co-fondatorul lanţului de librării Cărtureşti va vorbi despre ce înseamnă să fii trendsetter atunci când afacerea ta este cultura.
SERBAN RADU

O apariţie foarte rară în media, Şerban Radu este, alături de Nicoleta Dumitru, co-fondatorul unuia dintre cele mai cool branduri româneşti, potrivit ediţiei de anul trecut a 100 Cool Brands by Forbes.  Cărtureşti, „librăria cu dichis”, este creaţia lor ajunsă acum la 15 spaţii în Bucureşti şi în ţară. Până la finalul anului,  o nouă librărie va fi deschisă în Centrul Vechi al capitalei, într-un spaţiu de 800 mp, fosta bancă Chrissoveloni, după ce aproximativ 400.000 de euro vor fi investiţi în reamenajarea palatului. Renovarea acestuia a costat deja proprietarul, pe Jean Chrissoveloni, în jur de 1 milion de euro.

În 2003, brandul deschidea librăria de pe Magheru (Cărtureşti Verona), într-o casă de secol XIX cu o suprafață de 500 de metri pătrați, cea mai mare investiție de capital făcută într-o librărie din România. Anual, peste 300 de evenimente culturale sunt găzduite în librăriile Cărturești. Printre acestea s-au numărat întâlniri cu mari scriitori precum Mario Vargas Llosa, Frederic Beigbeder și Pascal Bruckner.

Vezi aici mai multe despre Heroes

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii