FacebookTwitterLinkedIn

#forbesceeforum #forbesromania #ceeforum2018

Aflat la cea de-a cincea ediție, Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună cei mai importanți lideri internaționali din sfera politică, business și financiară și editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA.

România, regiunea CEE, Europa și întreaga lume are mare nevoie de lideri politici și de business care să ofere o nouă formă organizațiilor și societăților la o scală largă, o formă potrivită pentru vremurile în care trăim.

Cei mai importanți lideri din sfera politicii, financiară și de business au discutat în prima zi a forumului despre contextul economic global și regional, despre oportunități și provocări financiare  și despre strategiile de creștere și de dezvoltare a unui business. Pe scena Forbes CEE Forum au urcat:

Ștefan – Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Dan Neculăescu – Secretar de Stat MAE

Adrian Vasilescu – Consilier al Guvernatorului BNR

E.S. Michèle Ramis – Ambasadoarea Franței în România

Abigail M. Rupp – Chargé d’Affaires, Ambasada SUA

E.S. Marcin Bartlomiej Wilczek – Ambasadorul Poloniei în România

Mihnea Crăciun – Deputy Director EBRD Romania

Cristian Nacu – Senior Country Officer IFC,Banca Mondială

Ion Sturza -Președinte Fribourg Capital

Alexandru Reff – Country Managing Partner Deloitte Romania

Affan Yildirim – General Manager Anchor Group & Board Member of Malldova

Anca Vlad – Președintele Fildas Group

Iulian Stanciu – CEO eMAG

Dragoș Anastasiu – Președintele Camerei Germane de comerț

Bogdan Ion – Country Managing Partner EY Romania & Moldova

François Bloch – CEO BRD Groupe Société Générale

Șerban Roman – Vice-președinte și Country Director Entreprise Investors

Doru Lionăchescu – Board Member Banca Transilvania

Omer Susli – CEO HomeLux

Mike Hapoianu – Director Comercial Happy Tour Romania/Bulgaria/Turkey.

Mulțumiri partenerilor care au susținut cel mai important eveniment economic al anului – Forbes CEE Forum: BMW GROUP și Carrefour România în calitate de parteneri strategici; Nespresso – cafeaua oficială; Anchor Grup, Banca Transilvania, Chopard, Deloitte, Forte Partners, Garanti Bank, Kultho, Tinmar Energy și UPC în calitate de parteneri gold; BRD Groupe Societe Generale, Electrogrup Infrastructure | E-INFRA, Enterprise Investors, EY, Happy Tour FCM, Mol România, PeliFilip, Philips, Vimetco Alro în calitate de parteneri silver; Partenerului Tehnic Eventix, precum și partenerilor: Camera franceză de comerț, industrie și agricultura din Romania, Chilli Ideas, Profructta, Headprint, Melissimo, AB Traduceri și Proedus.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România sau al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Puteți citi toate declarațiile zilei: http://bit.ly/2xScD79

Vizitați Forbes pe: https://www.facebook.com/forbesromania/